23 Mart 2023 #1 V vasto Öğrenci Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 25 3Yıllık hp bilgisayar kullanıyorum hardisk değiştirdim ama F30 Hatası veriyor laptop aç kapa yapıyorum sürekli SSD kullanıyorum hardisk olarak
3Yıllık hp bilgisayar kullanıyorum hardisk değiştirdim ama F30 Hatası veriyor laptop aç kapa yapıyorum sürekli SSD kullanıyorum hardisk olarak
23 Mart 2023 #2 Jubei Profesör Katılım 22 Aralık 2011 Mesajlar 1,438 Çözümler 1 Reaksiyon puanı 479 Puanları 263 Konum istanbul vasto dedi ki: 3Yıllık hp bilgisayar kullanıyorum hardisk değiştirdim ama F30 Hatası veriyor laptop aç kapa yapıyorum sürekli SSD kullanıyorum hardisk olarak Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Resmi HP önerilerini denediniz mi? HP Bilgisayarlar - Sabit disk 3F0 önyükleme aygıtı bulunamadı hatası | HP® Müşteri Desteği Sabit Disk Hatası 3F0 önyükleme aygıtı bulunamadı siyah bir ekranda görüntülenirse, hatayı çözmeye çalışmak için aşağıdaki prosedürleri kullanın. support.hp.com
vasto dedi ki: 3Yıllık hp bilgisayar kullanıyorum hardisk değiştirdim ama F30 Hatası veriyor laptop aç kapa yapıyorum sürekli SSD kullanıyorum hardisk olarak Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Resmi HP önerilerini denediniz mi? HP Bilgisayarlar - Sabit disk 3F0 önyükleme aygıtı bulunamadı hatası | HP® Müşteri Desteği Sabit Disk Hatası 3F0 önyükleme aygıtı bulunamadı siyah bir ekranda görüntülenirse, hatayı çözmeye çalışmak için aşağıdaki prosedürleri kullanın. support.hp.com