sappien
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 326
2020 renk uyumları daha iyiydi. 2021 aracını beğenmedim.
2020 AlphaTauri
2020 AlphaTauri
Ben Redbull u bekliyorum. İşleri yaver giderse bu sene Mercedes i geçebilirler.2020 renk uyumları daha iyiydi. 2021 aracını beğenmedim.
2020 AlphaTauri
Ekli dosyayı görüntüle 140181
Hiç boşuna hayal kurmamanı tavsiye ederim, Mercedes yine çok iyi bir araçla domine edecektir. :/Ben Redbull u bekliyorum. İşleri yaver giderse bu sene Mercedes i geçebilirler.
2021 de tabanda ve difüzör sarkıtlarında değişiklik var. Kanat yapısını takımlar kendileri ayarlıyorlar. Örneğin McLaren bu sene arka kanat yapısında değişikliğe gitti ama fotoğraftaki gibi fütüristik bir tasarım yok. Zaten böyle bir tasarım imkansız çünkü bu kanat yapısında DRS levhası bile yok. Ön kanat inanılmaz iri. Belki ileride DRS kaldırılırsa böyle bir tasarım görebiliriz.F1'in rüzgar türbininde ölçekli modelle denediği ve tasarımlarının linkte olduğu 2021 aracı ile benzerliği bile yok. Herhalde pandemi ve maliyetlerden ötürü yeni tasarıma bir süre daha geçilmeyecek.
Ekli dosyayı görüntüle 140186
Dediğim gibi bu tasarım F1'in bizzat model ile rüzgar türbininde deney yaptığı tasarım. Takımlar izin verilen ölçüler çerçevesinde tasarımlarda ufak değişiklikler yapabiliyorlar. Ayrıca bu bir tasarım olduğu için DRS levhasının olmaması da normal bir durum.2021 de tabanda ve difüzör sarkıtlarında değişiklik var. Kanat yapısını takımlar kendileri ayarlıyorlar. Örneğin McLaren bu sene arka kanat yapısında değişikliğe gitti ama fotoğraftaki gibi fütüristik bir tasarım yok. Zaten böyle bir tasarım imkansız çünkü bu kanat yapısında DRS levhası bile yok. Ön kanat inanılmaz iri. Belki ileride DRS kaldırılırsa böyle bir tasarım görebiliriz.![]()
F1'in rüzgar türbininde ölçekli modelle denediği ve tasarımlarının linkte olduğu 2021 aracı ile benzerliği bile yok. Herhalde pandemi ve maliyetlerden ötürü yeni tasarıma bir süre daha geçilmeyecek.
Ekli dosyayı görüntüle 140186