F-Secure Internet Security 2012 | Final | Türkçe | Çıktı! | Nette İlk!

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
i9hPSwCyWIW2F.jpg

[h=2]Güvenli online olduğu için evet deyin. Bilgisayarınız ve çevrimiçi hayat için ödüllü koruma.[/h]
Bizim yazılım, virüsler, solucanlar, casus yazılımlar, verimli ve sezgisel zararlı internet sitelerine bilgisayarınızdan uzak tutar. Siz bir endişe duymadan web harikalarını keşfe çıkabilirsiniz. Virüs, kimlik hırsızları ve hackerlar uzakta tutun ve sörf keyfini çıkarın.

IS2012_computer_security_web.png

[h=3]Bilgisayar Güvenliği[/h]
  • Virüs ve casus yazılımlara karşı tam koruma
  • Hacker saldırıları önlemek için güvenlik duvarı
  • Engelleme Spam ve phishing e-postalar
  • Kimlik hırsızlığına karşı koruma
  • Şaşırtıcı bir mobil genişbant faturaları karşı koruma
[h=3]Çevrimiçi Güvenlik[/h]
  • Güvenli olmayan web siteleri belirler Tarama koruma
  • Çocuklarınızın çevrimiçi korur Ebeveyn kontrolü
  • Her kullanıcı için kişiselleştirilmiş ayarları
IS2012_computer_security_status_web.png

IS2012_computer_security_statistics_web.png

IS2012_online_safety_users_web.png

Download F-Secure Internet Security 2012 Final Türkçe Nette İlk!

[h=2]Sistem gereksinimleri[/h]
[h=3]Desteklenen platformlar[/h]
Windows 7 (tüm sürümler)
Windows Vista (tüm sürümleri)
, Windows XP Home Edition
, Windows XP Professional
, Windows XP Media Center Edition
[h=3]Microsoft ® Windows ® 7 veya Windows Vista *[/h]
İşlemci: Windows 7 veya Windows Vista çalıştıran Uyumlu
bellek gereksinimleri: 512 MB
​​disk alanı (1 GB önerilir) : Maksimum 600 MB kurulum sırasında
Tarayıcı: En az Internet Explorer 6.0
CD-ROM ve yüksek hızda internet bağlantısı * sistemi / Windows 7 yerine getirmelidir Windows Vista Microsoft tarafından belirtilen minimum gereksinimleri

[h=3]Mevcut diller[/h]
İngilizce, Čeština, Dansk, Deutsch Eesti keel, Espanol, Espanol (Latin Amerika), Français, Francais (Kanada), Italiano, Magyar, Nederlands, Norsk, Polski, Portekizce, Portekizce (Brezilya), Roma, Slovenščina, Suomi, Svenska , Türkçe, Rusça, ελληνικ, 日本语, 简体 中文, 繁体 中文 (台湾) 繁体 中文 (香港).

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bu ismi ilk defa duyuyorum dersem ayıp olur mu ?

Ama sağlam birşeye benziyor..

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
F-Secure Internet Security 2012 Final Türkçe 6 aylık yasal kampanya
kampanya serial(Tamamen yasaldır)
GQ6D-V7GL-TER4-0EDV-0R1C<

---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:27 ----------

2011 3.cü çeyreği bağımsız av-test.org test sonunçları. Sizin için uğraşıyorum arkadaşlar bir teşekkürü çok görmeyin.

ibdYWNiSFJbgvV.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
O 6 ay kampanyası biteli çok oldu kampanyaya güvenip kurmayın sakın, 31 ekim 2011. İnş yeni bir kampanya bekliyoruz bakalım.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
O 6 ay kampanyası biteli çok oldu kampanyaya güvenip kurmayın sakın, 31 ekim 2011. İnş yeni bir kampanya bekliyoruz bakalım.

Arkadaşım kampanya 31 ekimde bitiyor. ve tarihimiz 25 ekimi gösteriyor. Ben şuanda ilk kez pcme F-secure kurdum ve bu kampanya keyini kullandım aboneliğiniz başarıyla etkinleştirildi dedi.

[TABLE="width: 408"]
[TR]
[TD="width: 1, bgcolor: #7b98d0"]
spacer.gif
[/TD]
[TD="width: 387, bgcolor: #7b98d0"][TABLE="width: 406"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Das Produkt des Jahres - für Sie
bis 31. Oktober 2011 kostenlos[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ibn5yDKw72dlTd.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tamam işte 31 ekimde bitiyor o kampanya anlatamıyormuyum? Ben 5 ay kullandım o keyi kullanım süresi bu ay sonunda bitiyor şimdi yüklemen bişey değiştirmez 6 gün kullanırsın, hiç keyi girmessen 1 ay deneme kullanırsın.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Fakat süre sonu kısmında 23.01.2012 yazıyor. Bu ne anlama geliyor peki?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ocak ayına 6 ay mı var? 3 ay süre vermiş demek ki buda kampanyayı 6 aylık yapmaz, ben kurduğumda 3 ay bile vermiyordu değiştirmişler. BU ANLAMA GELİYOR

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
yanıldınız yani.. 3 ayda olsa kullanıcaz..

Bu arada program hakkında ilk görüşlerimi bildireyim. Comodo İnternet Security 2012 aynı anda kurulu yalnız comodoyu kapattım. Başlagıç keyini pasifleştirdim. Uyuyor F-secure Şuan aktif hiç bir kasma geç açılma kapanma olayı yok. Virüs yakaladığında bunu size kibarca bildiriyor ve karantinaya alıyor. Çok güzel bir program.. tavsiye ederim..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sanal makinaya kurdum o keyi kabul bile etmedi, kim yanıldı?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
aykut bey demekki siz daha önce kullandığınız için makinanızda kabul etmiyor artık diyeceğim ama sanal makina diyorsunuz. şimdi size inandırmam için bir recordmu yapayım. tamm biraz bekleyin.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
beni inandırman falan gerekmiyor sadece; yanıldınızmı? bu ne anlama geliyor gibisinden laflarla nereye varmak istediğini anlamadım. Ayrıca sanal makinayı da şimdi kurdum daha önce kullanmamla alakasını çözemedim.

Tamam kardeşim sen haklısın diyeyim de konu kapansın, son sözü sen söylemiş ol. İyi forumlar.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
F-secure kendini çok geliştirmiş anlaşılan, zamanında güvenlik duvarı çok yüksek ve kesin sonuçları vardı ama bu da çok sıkıntı çıkartıyordu. Bir keresinde internet cafe'nin ana bilgisayarına kurduk bunu, ve güvenliği en üst seviyeye getirdik, normal makinelerden birinde virüs varmış, bizim ana makinenin bütün bağlantılarını kapattı :D ne internet nede diğer bilgisayarlarla bağlantımız kalmadı :D olayı çözmek için 2.5 saat uğraştık.:D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
sanal makinaya kurduğunuz halde neden olmadığını merak ettiğimi belirttim yazımda. Bende sizin Ana konusu 2012 türkçe versiyonu olan bir konuda extradan 3 aylıkta olsa bir key verilmiş. Bu güzel programdan yararlanmaya çalışsın üyelerimiz derken sizin sakın kurmayın sakın haaa sakın der gibi abartılı yorumunuzu kınıyorum. Bir teşekkür bile etmemenizi bile anlıyorum bari böyle bir yorum yapmayın. Saygılarımla..

Buda ekran görüntüsü keyin çalışıtığını gösterir.

[video=youtube;kmo-jl0nVVk]http://www.youtube.com/watch?v=kmo-jl0nVVk[/video]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

Bu yorumumu mu kınıyorsun? :) 6 ay kampanyası diye birşey yok 6 ay kampanyasına güvenip kuruyorsanız kurmayın dedim lafımın da arkasındayım bu lafı 3 ay verdiğini bile bilmeden söylemişim üstelik. Senin başka bir derdin var kınamaya adam aramışsın bence. İnsanlar teşekkür etmedi diye bu kadar kafana takma forumlar böyledir teşekkür bekleyerek konu açılmaz edilmedi diye tripte atılmaz.

---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 20:32 ----------

[MENTION=60852]SabotajMC[/MENTION]

o keyin çalıştığına ve 3 ay deneme verdiğine eminmisin? lisans geçerlilik süresini gösterirmisin?

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:48 ----------

[video=youtube;B1faqKCNZCc]http://www.youtube.com/watch?v=B1faqKCNZCc[/video]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ortada bir gariplik var o key başarıyla girildi dese bile aktif olmuyor süreyi uzatmıyor. Madem 3 ay veryiyor kullanalım dedim kullandığım programı kaldırıp f-secure 12'yi kurdum, ilk açılıştaki aktivasyon kısmında o keyi kabul etmiyor mecburen deneme sürümü aktifleştirdim sonra programda abonelik kısmından keyi girince başarıyla girildi diyor ama süre yine uzamıyor ve deneme lisansı yazmaya devam ediyor, kabul olmuyor aslında yani. Sen o 3 ayı bu keyden aldığına eminmisin? cidden olayı anlamadım

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Gerçekten o keyle aldım. bi screen daha alıyorum yardımcı olmak için.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yok screen almana gerek yok sana inanıyorum ama bizde neden olmuyor varmı o keyle 3 ay alabilen başka birileri?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
[video=youtube;NGCTlIiIMaM]http://www.youtube.com/watch?v=NGCTlIiIMaM[/video]