F/P telefonu istiyorum

mehmetsanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba ben ön kamerası iyi olan ve stabilite konusunda sıkıntı çekmeyecek pili uzun giden bir fp telefonu arıyorum.bütçem en fazla 1100 tl. g3,sony c4,gm 5 plus arasında kaldım fakat gm 5 plusın teknik sorunları,telpanın ilgisziliği vs. vs. biraz soğudum.sizce ne almalıyım? paylaşırsanız sevinirim.

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Gm plus 5 iyidir fakat soğuduysan asus zenfone 2 yede bakabilirsin

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
100 lira arttır g4 al. Bataryasi bir günü çıkarmıyor ama orta derece kullanım ile 12 saati bulur.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba ben ön kamerası iyi olan ve stabilite konusunda sıkıntı çekmeyecek pili uzun giden bir fp telefonu arıyorum.bütçem en fazla 1100 tl. g3,sony c4,gm 5 plus arasında kaldım fakat gm 5 plusın teknik sorunları,telpanın ilgisziliği vs. vs. biraz soğudum.sizce ne almalıyım? paylaşırsanız sevinirim.
xiaomi mi 4 alabilrsin bulursan lenevo vibe p1 alabilirsin...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
G3 c4 alana kadar htc desire eye alınır hem harika ön kamera hem 6.0 güncellemesi aldı hemde sense arayüzü güzel seri çalışıyor.Çok performans gerektiren oyunlar oynamayacaksan desire eye seni 1 yıl götürür.Ancak bataryası pek iyi değil telefonun tek eksisi o.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Lg g3: Sd801 islemci, 3gb ram, 2k ekran gibi guzel ozelliklerle gelmesine ragmen suan icin iyi urunler icinde sayamadigimiz bir urun g3. Ilk satisa ciktigi zamanlarda da sd801 islemciye 1080p ekrana sahip olan sony xperia z2 modeline gore performans konusunda geri kalmistir. Ayrica on kamera performansi iyi degil.

Sony xperia c4: Urun mediatek islemci kullandigi icin stabilite, anlam verilemeyen hatalara girebiliyor. On kamera performansi basarili. Pil performansi da ortalama.

Gm5plus: Tavsiye ettigim bir urun. 999 tl bandinda satilmasina ragmen basarili bir ekran, on kamera, kasa malzeme kalitesi sunan urun sd617 islemci, 3gb ram, 32gb rom ile guzel ozellikleri uygun fiyata vermekte. Android one platforumuna mensup oldugu icin de en hizli guncellemeyi alma imkaniniz var.

Sony xperia c4 modeline alternatif olarak sony xperia m5 modelini dusunebilirsiniz. M5'te c4'de oldugu gibi mediatek islemci ile geliyor. Ama cok cok daha guclu bir islemci. On ve arka kamera performansi bu fiyat segmentinin bir tik daha ustunde. Esnaf telefoncularda 1100-1200 tl bandinda satiliyor idi.

Tavsiye ettigim urunler;

* Gm5plus
* Asus zenfone 2 32gb
* Reeder p10

Faruk Ayaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, Bende uzun süreli araştırmamdan sonra gidip bir telefoncuda telefonları incelemeye karar verdim ve GM 5 Plus aldım. LG G4 kronik sorunlu bir cihaz o yüzden TR garantili olması lazım bence ve TR garantili ürün 1500 lira gibi bir fiyatı var, bütçenin çok üstünde. LG G3 1 aydan biraz daha fazla bir kullanma vaktim oldu ve beğendim açıkçası fakat kasa çatlaması ve SD801 in aşırı fazla ısınması yüzünden tavsiye etmiyorum, Sony konusunda kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim. Sonuç olarak GM 5 Plus i tavsiye ederim ama onunda eksileri var tabiki.
* Kutu içerisinden çıkan kulaklık basslar iyi fakat genel olarak kötü, normal bir müzik dinlerken veya film izlerken rahatsız ediyor sesi.
* Bildirim ışığı ekrana siziyor. ( İlk aldığımda farketmemistim fakat sorun olduğunu biliyordum, 3-4 gün sonra gece şarj a takınca dikkatli bakınca farkettim rahatsızlık vermiyor )
* GTA SA - Asphalt 8 - Modern Combat 5 felan kurdum sadece test amaçlı aşırı ısınmıyor, ısınıyor fakat fazla değil.
* Kamera sı Marketten yüklenen uygulamalar ile uyumlu değil. ( Netlemeler felan sikinti )
Sonuç olarak ekran kalitesi önemli benim icin, fazla oyun oynamam canım sikilirsa arada uğraşırım, film izler müzik dinler arada fotoğraf çekerim dersen GM 5 Plus i tavsiye ederim.