F/P Tablet Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProRat`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar F/P ürünü önerdiğiniz tablet var mı? Önümüzde ki 2 Ay'a tablet almayı düşünüyorum, marka fark etmez. Bütçe: 200 TL, Max: 300 Var mı önerdiğiniz tablet? :glare:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
100-5000 tl arası ürünlerde kapıda ödeme var.

İstanbul Bilişim'den alırım genelde böyle şeyleri hocam ama orada bu Tablet 455 TL. :D Hepsiburada da kapıda ödeme seçeneğini anlamadım. :D Kredi kartı hiç kullanmam. :devil:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
İstanbul Bilişim'den alırım genelde böyle şeyleri hocam ama orada bu Tablet 455 TL. :D Hepsiburada da kapıda ödeme seçeneğini anlamadım. :D Kredi kartı hiç kullanmam. :devil:

Neresini anlamadın? :) Yani kapıda ödeme şartı şu : eğer alacağın ürün 100 ile 5000 tl arası ise kapıda ödeme yapabiliyorsun.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Neresini anlamadın? :) Yani kapıda ödeme şartı şu : eğer alacağın ürün 100 ile 5000 tl arası ise kapıda ödeme yapabiliyorsun.

Deneyecem hocam. :D İstanbul Bilişimde neden bu kadar kazık? :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Harbi aynısı ha. Bir iş var ama anlamadım :) neyse sen boşver ist blşmi falan :)

Hocam tablet süper, tek kamera vasat kamera kullanmam zaten ben. Kamera var evde. :D Vatan, Media Markt, Teknosa da falan olsaydı. Teknosa'yı salla ama neyse. :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hocam tablet süper, tek kamera vasat kamera kullanmam zaten ben. Kamera var evde. :D Vatan, Media Markt, Teknosa da falan olsaydı. Teknosa'yı salla ama neyse. :D

Zaten tabletlerde kamera kalitesi belli. İyi olanlar da zaten tuzlu. Dediğin gibi salla orasını :) ha o ha bu fark etmez alacaksan al gitsin. :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Satmazlar herhalde.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

E hepsiburada var ya.

O zaman Asus Memopad HD 7 alacağım hocam. Hepsiburadadan sipariş ettirsem beni evde bulamazlar. GOLD'a gidip, almak olacak en iyisi. :D Artes'i beğendim aslında ekranı da çok ideal.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
O zaman Asus Memopad HD 7 alacağım hocam. Hepsiburadadan sipariş ettirsem beni evde bulamazlar. GOLD'a gidip, almak olacak en iyisi. :D Artes'i beğendim aslında ekranı da çok ideal.
İyi o zaman hayırlı olsun :)

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hocam yalnız gold da direk mağazadan farklı fiyat çıkarabilirler web e özel fiyat diyor çünkü en olmadı bir inial kart çıkar onunla al içine yatırdığın kadar para olur.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11