F/P Kulaklık tavsiyesi

Suplyw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Selamlar
Kendimce Rainbow Six Siege gibi FPS oyunları oynasam da pek profesyonel değilim dışarıya ses geçirmeyecek,oyunlardaki sesi ince duyabileceğim baslı güzel önerdiğiniz Fiyat/Performans kulaklık tavsiyelere açığım. Şu anlık 400TL bütçem var şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Öncelikle Selamlar
Kendimce Rainbow Six Siege gibi FPS oyunları oynasam da pek profesyonel değilim dışarıya ses geçirmeyecek,oyunlardaki sesi ince duyabileceğim baslı güzel önerdiğiniz Fiyat/Performans kulaklık tavsiyelere açığım. Şu anlık 400TL bütçem var şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Bizzat incelemesini yaptığım bu kulaklığı öneriyorum fazla para vermenize gerek yok.

Şuan fiyatı 258₺. Ben 231₺'ye almıştım.

Suplyw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizzat incelemesini yaptığım bu kulaklığı öneriyorum fazla para vermenize gerek yok.

Şuan fiyatı 258₺. Ben 231₺'ye almıştım.
Merhaba
Bir kaç sorum olacaktı bunları cevaplarsanız sevinirim
1-Bu tarz markalar uzun ömürlü dayanıyor mu acaba alcaksam dayanıklı bir şey almak isterim .
2-Dışarıya ses veriyor mu? Eski kulaklığım direkt olarak veriyordu resmen
3-Mikrofon kalitesi iyi mi ?
4-Ses duyma kalitesi iyi mi ?

boraK

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Hyperx in kendi indirimlerini bekleyip 600 tl gibi fiyatlara cloud2 modelini almanı tavsiye ederim.Gerek oyunlardaki ses kalitesi gerekte sağlamlığıyla 10 üzerinden 10 diyebileceğim bir cihazdır.
Aceleniz yoksa bekleyip indirimleri bu ürünü almanızı tavsiye ederim.

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Logitech G332 var bende de, cidden güzel kulaklık. Ama bütçen yetiyorsa bence bir üst versiyonunu al bunun.. En sevdiğim özelliği, mikrofonunun açma kapama tuşu yerine direk mikrofonu üste kaldırınca ya da normal alta doğru indirince açılıp-kapanması. Karşıya giden mikrofondaki sesimiz ve oyun sesleri güzel. Ama bir süre alışman gerekiyor ses kasmak için.. Kulağı ağrıtmıyor uzun süreli kullanımda hem.
Fiyat olarak ise 400TL Vatan'dan almıştım ben de.
Göz atmak istersen link: LOGITECH G332 GAMİNG HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818

Ben incehesap'tan aldım.

Merhaba
Bir kaç sorum olacaktı bunları cevaplarsanız sevinirim
1-Bu tarz markalar uzun ömürlü dayanıyor mu acaba alcaksam dayanıklı bir şey almak isterim .
2-Dışarıya ses veriyor mu? Eski kulaklığım direkt olarak veriyordu resmen
3-Mikrofon kalitesi iyi mi ?
4-Ses duyma kalitesi iyi mi ?

1- Yeni aldım ama öyle dandik değil rampage gibi elinde kalmaz.
2- Kulaklığı masaya falan koyunca ses veriyor hoparlör işlevi görüyor ki çoğu kulaklıkta bu durum böyle ama kulağa takınca ses gelmiyor hiç. Mikrofon ve ses kalitesi çok iyi yazılımı ile 1-2 ayar çekince daha da güzel oluyor. Ses duyma da güzel ben beğeniyorum kulaklığın sesini.