f/p açısından hangisini önerirsiniz?

GreatDanton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar;
Kardeşime (kız) telefon alacağım ve özellikşe kullanımı sosyal medya ile kamera üzerine yoğunlaşacak. Birde netflix izler. Bu kullanım şartlarına göre hangisi mantıklı seçim?
Xiaomi redmi note 8 pro
Xiaomi note 9s
Xiaomi note 9 pro
Xiaomi mi 9t
Xiaomi mi note 10 lite

Biliyorum 8 pro ve 9s diğerlerine göre daha ucuz ama o fiyat farkı bana ne kazandırır o farkı bu kullanım için vermek mantıklı mı? (Bu fiyat bandında başkan marka önerilerede açığım)

Reaksiyon puanı
6,371
mi note 10 lite kesinlikle. Kamerası muhteşem bir cihaz. Batarya performansı aralıksız oyun oynayarak 10 saati rahat geçiyor.

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
722
Mi 9T veya Mi Note 10 Lite bence çünkü amoled ekran var. İkisi arasında tasarım olarak Mi 9T (Pop Up Kamera) genel olarak (işlemci, kamera) Mi Note 10 Lite

enesdegirmenci

Asistan
Reaksiyon puanı
252
Mi Note 10 lite oldukça güzel alınabilir. İncelemesi ve karşılaştırmaları yakında YouTube kanalımızda yayında olacak..

GreatDanton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
mi note 10 lite kesinlikle. Kamerası muhteşem bir cihaz. Batarya performansı aralıksız oyun oynayarak 10 saati rahat geçiyor.
Hocam görüşün için teşekkürler. Kamerası iyi evet ama yaklaşık 1000₺lik farka değer mi? Bildiğim kadarıyla 9s’in de bataryası iyi, oyun oynamayacağı için bataryayı çok sorun etmiyorum

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
722
Sosyal medya için en iyi cihazlar maalesef iPhone o fiyat bandında ise iPhone 7 Plus (32GB) ama bana kalırsa bu devirde iPhone X altı alınmaz. Hatta o kadar iyi android cihazlar varken o fiyatlarda iPhone alınmaz ama kardeşiniz illa iPhone gibisinden tutturursa 7 Plus alabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
6,371
Hocam görüşün için teşekkürler. Kamerası iyi evet ama yaklaşık 1000₺lik farka değer mi? Bildiğim kadarıyla 9s’in de bataryası iyi, oyun oynamayacağı için bataryayı çok sorun etmiyorum
Kesinlikle değer. İyi ki bunu almışım dersiniz. Verdiği hissiyat, tasarım, edge ekranı kamera batarya performansı kesinlikle değer.

Reaksiyon puanı
6,371
9S'in kalitesi berbat. Mi note 10 lite ile redmi note 9s arasında ki kalite farkı çok.

GreatDanton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sosyal medya için en iyi cihazlar maalesef iPhone o fiyat bandında ise iPhone 7 Plus (32GB) ama bana kalırsa bu devirde iPhone X altı alınmaz. Hatta o kadar iyi android cihazlar varken o fiyatlarda iPhone alınmaz ama kardeşiniz illa iPhone gibisinden tutturursa 7 Plus alabilirsiniz.
Sosyal medya kullanımı takip seviyesinde, sürekli foto, twit, hikaye atayım ve değil bu nedenle ios kararlılığına ihtiyacı olmayacaktır.
7 plus ben kullanıyorum ancak max 2 yıl daha verimli kullanılabilecek cihaza 4000 üstü vermek mantıklı gelmiyor. Dediğin gibi apple için X ve üstü alınmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi Note 10 lite oldukça güzel alınabilir. İncelemesi ve karşılaştırmaları yakında YouTube kanalımızda yayında olacak..
Özellikle karşılaştırma videolarını özellikle bekliyorum, zaten bu kutu açılışı videoları kafamı karıştırdı yoksa 10 gün önceye kadar mi9t alacaktım ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhabalar;
Kardeşime (kız) telefon alacağım ve özellikşe kullanımı sosyal medya ile kamera üzerine yoğunlaşacak. Birde netflix izler. Bu kullanım şartlarına göre hangisi mantıklı seçim?
Xiaomi redmi note 8 pro
Xiaomi note 9s
Xiaomi note 9 pro
Xiaomi mi 9t
Xiaomi mi note 10 lite

Biliyorum 8 pro ve 9s diğerlerine göre daha ucuz ama o fiyat farkı bana ne kazandırır o farkı bu kullanım için vermek mantıklı mı? (Bu fiyat bandında başkan marka önerilerede açığım)
Mi Note 10 lite al keyfine bak.