F klavye önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N4O1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N4O1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

F klavyeye geçiş yaptım bakmadan kullanabilmeye başladım ama kaliteli bir F klavye bulamadım. Q kullanıyordum aydınlatmalı Q klavye alıcaktım ama F ye geçince vazgeçtim Q klavye almaktan. F klavyede bu şekilde aydınlatmalı veya kaliteli bir klavye var mı? Razer'ın Roccat'ın kalitesinde demiyorum tabikide

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben q klavye alıp tuşları sökerek f klavye düzenine getiriyorum. güzel bir q klavye alıp tuşlarını söküp f klavye yapabilirsin

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bence çok zor f klavyenin ülkemizde yaygın olarak kullanılmaması sebebiyle çeşitleri bulunmuyor...ben f on parmak kullanıyorum Q klavye kullanan arkadaşlar F klavyenin kullanım kolaylığı ile tanışırlar inşaallah....

--- Mesaj Güncellendi ---

St. Benoit katılıyorum yapılacak gayet basit bir işlem...

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
on parmak yazan bir insan zaten yazarken bakmaz. dolayısıyla q ya da f olmasının hiçbir önemi yoktur. q klavyeyi bilgisayarda f düzenine çevirip yazmaya başlayın ertesi gün nasıl öğrendiğinize şaşıracaksınız. dolayısıyla teknoloji mağazalarında deneyerek rahatça yazabileceğiniz bir klavyeyi kullanmak sizi daha çok rahatlatır.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben lisede daklitografi dersi almıştım. o yıllardan beri kaliteli multimedya F klavye ararım ama hala bulamadım. [MENTION=64649]St. Benoit[/MENTION] in önerisi en makul olanı. :)

N4O1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben lisede daklitografi dersi almıştım. o yıllardan beri kaliteli multimedya F klavye ararım ama hala bulamadım. @St. Benoit in önerisi en makul olanı. :)

Olabilir aslında ama razer gibi aydınlatmalı klavyelerde işe yarar mı bu? yani bir sorun çıkarırmı? tuşları sökülebiliyor mu?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Olabilir aslında ama razer gibi aydınlatmalı klavyelerde işe yarar mı bu? yani bir sorun çıkarırmı? tuşları sökülebiliyor mu?
bütün klavyelerde tuşlar sökülebilir. ancak beraberinde gelen yazılımlar varsa, o yazılımların ayarlarında sııntı olabilir. :)