rommantix2901
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar f klavye kullanıyorum ve playstore da f klavye ugulaması bulamadım. Tavsiye ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar f klavye kullanıyorum ve playstore da f klavye ugulaması bulamadım. Tavsiye ederseniz sevinirim.
Swiftkey f klavye düzeni yok.SwiftKey'de var mı acaba baktınız mı ?
Uygulamadan memnun kalmadım telefonun klavyesi daha cazip duruyor.Türkçe klavye uygulaması var.üç çeşit klavye düzeni ne sahip türkçe q,türkçe f,ve ingilizce ama söyliyim emoji desteklemiyor benim ihtiyacım olmadığından (sürüm düşük) kullanıyorum.
touchpal vardı! o da pek çok özelleştirme imkanı sunuyor du ona bir bak istersen!Uygulamadan memnun kalmadım telefonun klavyesi daha cazip duruyor.
Bende öylebi problem olmadı. Acil şifalar dilerim.Telde f klavye kullanmak mantıklı değil. Normal masaüstü klavyeyi 10 parmak yazarken telde kullandıktan sonra hızım masaüstünde de yavaşladı.
Ya bu programdan memnun değilim telefon klavyesi daha fonksiyonel. Ve önerdiğiniz klavyenin güncelleme desteği vasat.Turkish keyboard diye bir eklenti var. Simgesi Ğ
Önceki telefonumda kullanıyordum. Note4te f klavye olduğu için gerek kalmadı. Babam zenfone6da sorunsuz kullanıyor.
market'deki pek çok klavye uygulamasını kullandım hatta Google klavye türkiye için aktif değilken apk sını kurmuştum ama ben q klavye kullandığımdan sorun olmamıştı.öyle sanıyorum ki klavye kullanım alışkanlığının değişme vakti gelmiş!Bende öylebi problem olmadı. Acil şifalar dilerim.
Touchpal kullandım f klavye düzeni yok. Hatta ençok toucpaldan memnun kaldım. Go klayye var. F klavye düzeni var ama reklam falan can sıkıyor.
Ayrıca f klavye düzeni olmayan programlar (denendi onaydı)
Flexy
Swift
Touchpal
Google keyboard
Herbirine f klavye düzeni için mail attığım halde yapmadılar. Bu kadar mı zor. [emoji1]