F klavye destekli klavye uygulaması tavsiyesi

rommantix2901

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar f klavye kullanıyorum ve playstore da f klavye ugulaması bulamadım. Tavsiye ederseniz sevinirim.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Türkçe klavye uygulaması var.üç çeşit klavye düzeni ne sahip türkçe q,türkçe f,ve ingilizce ama söyliyim emoji desteklemiyor benim ihtiyacım olmadığından (sürüm düşük) kullanıyorum.

rommantix2901

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkçe klavye uygulaması var.üç çeşit klavye düzeni ne sahip türkçe q,türkçe f,ve ingilizce ama söyliyim emoji desteklemiyor benim ihtiyacım olmadığından (sürüm düşük) kullanıyorum.
Uygulamadan memnun kalmadım telefonun klavyesi daha cazip duruyor.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Turkish keyboard diye bir eklenti var. Simgesi Ğ
Önceki telefonumda kullanıyordum. Note4te f klavye olduğu için gerek kalmadı. Babam zenfone6da sorunsuz kullanıyor.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Telde f klavye kullanmak mantıklı değil. Normal masaüstü klavyeyi 10 parmak yazarken telde kullandıktan sonra hızım masaüstünde de yavaşladı.

rommantix2901

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telde f klavye kullanmak mantıklı değil. Normal masaüstü klavyeyi 10 parmak yazarken telde kullandıktan sonra hızım masaüstünde de yavaşladı.
Bende öylebi problem olmadı. Acil şifalar dilerim.

Touchpal kullandım f klavye düzeni yok. Hatta ençok toucpaldan memnun kaldım. Go klayye var. F klavye düzeni var ama reklam falan can sıkıyor.

Ayrıca f klavye düzeni olmayan programlar (denendi onaydı)
Flexy
Swift
Touchpal
Google keyboard

Herbirine f klavye düzeni için mail attığım halde yapmadılar. Bu kadar mı zor. [emoji1]

rommantix2901

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkish keyboard diye bir eklenti var. Simgesi Ğ
Önceki telefonumda kullanıyordum. Note4te f klavye olduğu için gerek kalmadı. Babam zenfone6da sorunsuz kullanıyor.
Ya bu programdan memnun değilim telefon klavyesi daha fonksiyonel. Ve önerdiğiniz klavyenin güncelleme desteği vasat.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bende öylebi problem olmadı. Acil şifalar dilerim.

Touchpal kullandım f klavye düzeni yok. Hatta ençok toucpaldan memnun kaldım. Go klayye var. F klavye düzeni var ama reklam falan can sıkıyor.

Ayrıca f klavye düzeni olmayan programlar (denendi onaydı)
Flexy
Swift
Touchpal
Google keyboard

Herbirine f klavye düzeni için mail attığım halde yapmadılar. Bu kadar mı zor. [emoji1]
market'deki pek çok klavye uygulamasını kullandım hatta Google klavye türkiye için aktif değilken apk sını kurmuştum ama ben q klavye kullandığımdan sorun olmamıştı.öyle sanıyorum ki klavye kullanım alışkanlığının değişme vakti gelmiş!

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Valla biz iOS kullanıcıları, isteğimiz klavyeyi seçebiliyoruz.
İster Türkçe-F olsun, ister Türkçe-Q olsun. Ayarlardan istediğimizi seçiyoruz. :yes: