F.Bahçe'den Fernandes için müthiş teklif

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe, Beşiktaş’ın yıldızının peşini bırakmıyor. Siyah-Beyazlı kulübe son olarak 5 milyon Euro para ile Bienvenu ve Sezer önerildi.

300820121256542116978_2.jpg

Fenerbahçe’nin Fernandes inadı sürüyor... Sarı-Lacivertliler menajerlerin önerdiği Chelsea’nin Portekizli yıldızı Raul Meireles’i şimdilik B planı olarak tutuyorlar. Çünkü teknik direktör Aykut Kocaman’ın hedefi öncelikli olarak Beşiktaş’ın yıldızını kadrosuna dahil etmek. Bunun için de yöneticiler her yolu deniyorlar.

Çıkan transfer haberleri sonrasında Siyah-Beyazlı camia ayaklanınca yöneticiler de Fernandes konusunda geri adım atmak zorunda kalmışlardı. Ancak mali açıdan krizde olan Beşiktaş yönetimi hem sıcak para hem de iyi oyuncu bulamayınca Fenerbahçe’nin teklifleri konusunda köşeye sıkışmış durumda. Çünkü Fenerbahçe yönetimi son olarak Portekizli futbolcuya karşılık 5 milyon Euro ve Bienvenu ile Sezer’i önerdi.

Orta sahada ve forvette sıkıntı çeken Beşiktaş yönetimi ise bu cazip teklif karşısında ne yapacağını şaşırmış durumda. Transferin bir kaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Kaynak

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
bu adamdan daha iyisi yok mu ya ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
fenerbahçenin daha garanti bir adama ihtiyacı var. kuyt gibi her maç canla başla mücadele edecek bir oyuncuya... fernandes canı isterse oynar.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
aykut gitmedikçe messi de gelse olmaz bu iş aykutun kibiri başarısının üzerine çıktı kendini oyuncularından ayrı çok üst düzey birşey olarak hissediyor galibiyeti sadece onun sayesinde alıyoruz kaybedersek futbolcular kaybediyor karakter olarak hocalık yapmaya elverişli değil artık

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yıldırım Demirören devreye girerse bu iş olur.

Beşiktaşa zarar vermekte üstüne yoktur.
Fenerbahçeyi'de sever zaten :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
BjK yönetimi çok aciz...

Sezer - Bienvenü gibi 2. sınıf futbolcularla değilde 15 milyon € ile BjK 'ın kapsını çalsalar BjK havada karada satar.

BjK yönetimi yönetimde olduğu 6 aylık süreçte bir su sponsoru bile bulamamıştır.
Antremanlara 2 tane damacana suyu bedavaya getirmemiştir.

Hal böyle olunca taze para bulduk diye bana göre ligin en değerli oyuncusunuda elden çıkartırlar...

Peki Fernandes cephesi bu duruma ne der?
Q7 BjK da tutunabilse böyle ayrılıklar yaşamasa ölürümde BjK dışında bir takımda oynamam derdi. Çünkü asi bir karakteri var, Nouma gibi...
Fernandes öyle değil, benim paramı verin, beni rahat bırakın eğer yaşanacak bir yerdeyse her herde oynar.
İstanbul belki dünyanın en çılgın şehri değil ama fazlası ile gece hayatı hızlıdır.
Fernandes FB de parasını 1 saat bile gecikmeden alacaktır...
Eğer birazda rahat bırakılırsa Alex'i aratmaz. Ancak sadece sahada...

Bir gün alkollü bir şekilde kulüpden çıkar, diğer gün 2 asist yapar.
Bir gün antremanda Sezer'i döver, ertesi gün gol atar...

Böyle bir adam.

Ben Fenerin yerinde olsam risk alıp x bir oyuncu getireceğime 15-20 milyon verir Fernandes'i alırdım.
Şimdi de, devre arasında da belki önümüzdeki sezon sonuda da 15-20 milyon € ya daha iyisini bulamayacaktır.

Daha iyisi ancak Brezilya Arjantin gibi yerlerden genç olgunlaşmamış oyuncularda çıkarsa çıkar, piyango yani

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fernandes, Quaresma... Bu iki futbolcu Türkiye'de hiçbir takıma satılmaz merak etmeyin. Beşiktaş yönetimi o kadar da değil yani.

Kaynak da "habertürk" müş zaten.:closedeyes:

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Fernandes, Quaresma... Bu iki futbolcu Türkiye'de hiçbir takıma satılmaz merak etmeyin. Beşiktaş yönetimi o kadar da değil yani.

Kaynak da "habertürk" müş zaten.:closedeyes:

Tayfur Havutçu ile sözleşme yenileyip 2 hafta sonra onu gönderen de bu yönetimdir unutmayalım (:
Ben bir BjK'lıyım ve bu yönetimden utanıyorum.
Bir insan grubu 6 ay içinde bir tane olumlu hareket yapmaz mı?

Bir gece sabah kalktığınızda ntvspor da Fernandes FB de diye haber görürseniz şaşırmayın derim.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tayfur Havutçu ile sözleşme yenileyip 2 hafta sonra onu gönderen de bu yönetimdir unutmayalım (:
Ben bir BjK'lıyım ve bu yönetimden utanıyorum.
Bir insan grubu 6 ay içinde bir tane olumlu hareket yapmaz mı?

Bir gece sabah kalktığınızda ntvspor da Fernandes FB de diye haber görürseniz şaşırmayın derim.

Yönetim konusunda haklısın; memnun olan taraftar sayısı azdır ama o seçim döneminde herkes kaçarken bir tek Fikret Orman kaldı.

Destek beklediğimiz çoğu adam da Kasımpaşa yönetimine girdi. Acayip işler oldu o dönemde.

Şu anda alacağı kalan oyuncu yok. İki sene içinde düzlüğe çıkacağız Allah'ın izniyle.

Q7 ve Fernandes konusuna gelirsek apayrı mesele; hangi yönetim olursa olsun onları Fener ya da Cimbom'a satmak taraftarı çileden çıkarır.

Zamanında gereken cevap verilmişti gerçi.

Futbolcumuz Manuel Fernandes'in bir başka kulübe transfer olduğu şeklinde yayılmaya çalışılan yalanlara cevabımızdır:
Tek sermayeleri yalan, dedikodu ve iftira olan bir takım internet sitelerinin bu kez de futbolcumuz Manuel Fernandes'in bir başka kulübe satıldığı konusunda senaryolar üretip, haber süsü vererek servis etmeye çalıştıklarını şaşkınlıkla gözlemlemekteyiz.

Beşiktaşlı olmadıkları halde Beşiktaş'ın adı ve sembollerini izinsiz kullanan, kendilerine yasal olmayan menfaatler sağlayarak mevcudiyetlerini sürdürdükleri bilinen bu internet sitelerini hiçbir zaman ciddiye almamaları konusunda taraftarlarımızı uyarmayı görev bilmekteyiz.

Uzunca bir süredir işlemekte olan malum çarpık düzenin üretimi olan bu internet siteleriyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak mücadelemiz her türlü yasal girişimde bulunularak, yalan ve iftiraya dayalı bu yayıncılık anlayışı bütünüyle son bulana kadar kararlılıkla sürecektir. Bir takım menfaatler karşılığı Beşiktaş'a zarar verecek kadar gözleri kararan bu tür internet sitelerine karşı mücadelemizde en büyük güvencemiz Beşiktaş taraftarının sağduyusu ve kulüplerine sahip çıkma arzuları olacaktır.

Manuel Fernandes'in 2012-2013 sezonunda 4 sırt numarasıyla Beşiktaş forması altında futbolunu sergileyeceğini bir kez daha hatırlatırız.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız

Beşiktaş JK

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ferdi şu an Türkiye'nin en iyi yabancısı konumunda ve henüz 26 yaşında. Hiçbir alacağı yok Beşiktaş'tan, kuruşuna kadar ödenmiş. 2 yıllık sözleşmesi de var, yani ipler tamamen Beşiktaş'ın elinde. Böyle topçunun adını anmak bile paradır yani. 20 milyon euro + Köyt ya da 3 yerli olursa bence düşünülebilir bir seviyeye gelinir. 25 + Sow olabilir. Teklifi görelim önce.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ferdi şu an Türkiye'nin en iyi yabancısı konumunda ve henüz 26 yaşında. Hiçbir alacağı yok Beşiktaş'tan, kuruşuna kadar ödenmiş. 2 yıllık sözleşmesi de var, yani ipler tamamen Beşiktaş'ın elinde. Böyle topçunun adını anmak bile paradır yani. 20 milyon euro + Köyt ya da 3 yerli olursa bence düşünülebilir bir seviyeye gelinir. 25 + Sow olabilir. Teklifi görelim önce.

Arkadaşı Messi olarak mı görüyorsunuz? 20 milyon + Kuyt?

Üzerine Kaka'yı da versinler, sizde kalsın?

:D

Reaksiyon puanı
4
alacaksan şampiyonlar liğinden önce alacaktınız..selçuk şahine muhtaç ettınız bizi.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yönetim konusunda haklısın; memnun olan taraftar sayısı azdır ama o seçim döneminde herkes kaçarken bir tek Fikret Orman kaldı.

Destek beklediğimiz çoğu adam da Kasımpaşa yönetimine girdi. Acayip işler oldu o dönemde.

Şu anda alacağı kalan oyuncu yok. İki sene içinde düzlüğe çıkacağız Allah'ın izniyle.

Q7 ve Fernandes konusuna gelirsek apayrı mesele; hangi yönetim olursa olsun onları Fener ya da Cimbom'a satmak taraftarı çileden çıkarır.

Zamanında gereken cevap verilmişti gerçi.

Hocam işte dediğim gibi bu açıklamayı yapan yönetim ile Tayfur ile yeni anlaşma yapıp kamera karşısında imza attırıp Tayfur'un omuzunu sıvazlayan aslanım benim diyen yönetim de aynı...

O sebepten diyorum böyle derken bir gün bakmışız Fernandes FB formalı karşımıza çıkar.
Tek mesela para...

Ayrıca Son BjK başkanlık seçimi tam anlamı ile muamma idi Kulübün borcunun nerdeyse 3de1i Y.D ye.
Ne olacağı belli değildi, kimse hareket etmek istemedi Y.D ye karşı çünkü bir gerçek varki TR nin en güçlü insanlarından birisi adam...
Ve dengesiz :D
3.5 sene sonra yeni yönetim seçilirken en az 2 aday daha çıkar ve F.O nun elinden başkanlığı alırlar çünkü BjK artık daha şeffaf dışardan bakan ne olduğunu neyle karşılacağını biliyor. Y.D döneminde millet aynı FB nin şuanki halindeki gibi ne olduğunu bilmiyordu.

Kulüpler oyuncu alıyor ama bu para nerden geliyor arkadaş...?
Kulübün geliri 100 lira gideri 300 lira tüm Türk takımlarının durumu bu.
Futbol Fedarasyonu OK vermese 1 tane Türk takımı avrupa da maç oynayamaz (tabi bir çok takım bu halde de, ben büyük takımım diyen hiç bir takım böyle değil, arapların ki hariç).

BjK yönetiminin savunulacak bir tarafı yok...

En basidi basket takımı. Avrupa şampiyonu olmuş takım. Onlar için hayatımda ilkkez basketbol maçına gittim.
Çeyrek final -Yarı final - Final
Deplasmanlarda taraftar yasağı olduğu için (final hariç) onlar dışındaki tüm maçlara gittim.
Sadece bilet parası olarak 300TL den fazla para verdim. Yediğim içtiğim store dan aldıklarım hariç.
Ve kesinlikle bu sezon için kombine bilet alacaktım 300-500 neyse verecektim...

Artık niye alayım ki?
Dağıttı takımı gitti futbol takımına oyuncu aldı sanki daha çok oyuncu başarı getirecek. Sen önce elde ettiğin başarıyı koru!

godzilla87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
aykut gitmedikçe messi de gelse olmaz bu iş aykutun kibiri başarısının üzerine çıktı kendini oyuncularından ayrı çok üst düzey birşey olarak hissediyor galibiyeti sadece onun sayesinde alıyoruz kaybedersek futbolcular kaybediyor karakter olarak hocalık yapmaya elverişli değil artık

kibirinden ötürü takıma oyuncu almayacak tek bir teknik adam var o da fatih terim. o dışında kimse böyle bir şey yapmaz. takımın en tepesindeki kişinin otoritesini sorgulatmaya başlayacak her kim olursa o tepedeki adam o adamın ipini çeker. bak alex ferguson'a zamanında roy keane, van nistelrooy... ne adamlarla yollarını ayırdı. Herşeyin bir yolu yordamı var.

yok daha neler artık.

Reaksiyon puanı
10,315
ben fenerbahçe'nin fernandezi zorlamasını doğru bulmuyorum, olmaz inşaallah.