Soru F.20 Bios Advanced Nasıl Açılır

BlackMasterAq1

Finest Сasual Dating Real-life *******
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba Benim Nvida Geforce Gt540m adlı bi ekran kartım olduğumu yeni öğrendim ve onu kullanmıyordum onun yerine bi chipset kullanıyordum driverleri günvellerken buldum bunu aktif yapmam için biosa girdim fakat advanced seçeneğini bulamadım yardımcı olurmusunuz nasıl açabilirim. Fotoğraflar Koydum Yardımcı Our belki Laptopdur Markası:Hp

Ekli dosyalar

• Bios Version.png
    Bios Version.png
    110.2 KB · Görüntüleme: 87
  • BİOS.png
    BİOS.png
    153.8 KB · Görüntüleme: 82
  • unknown.png
    unknown.png
    46.1 KB · Görüntüleme: 75

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Arkadaşlar Merhaba Benim Nvida Geforce Gt540m adlı bi ekran kartım olduğumu yeni öğrendim ve onu kullanmıyordum onun yerine bi chipset kullanıyordum driverleri günvellerken buldum bunu aktif yapmam için biosa girdim fakat advanced seçeneğini bulamadım yardımcı olurmusunuz nasıl açabilirim. Fotoğraflar Koydum Yardımcı Our belki Laptopdur Markası:Hp
Bir program algıladığına göre zaten aktif. NVIDIA'dan sürücüyü indirim ve kurun:

Sürücüyü kurduktan sonra NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D Ayarların Yönetilmesi sekmesine gelip Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemcisine ayarlamayı unutmayın. :)

BlackMasterAq1

Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bir program algıladığına göre zaten aktif. NVIDIA'dan sürücüyü indirim ve kurun:

Sürücüyü kurduktan sonra NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D Ayarların Yönetilmesi sekmesine gelip Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemcisine ayarlamayı unutmayın. :)
Sürücüyü İndirirken Bana uyumlu grafik donanımı bulamadı dedi doğru seçtiğime eminim
1659354667057.png

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Nasıl öğrendiniz ? Modeli yazıp bakın.Belki nVidia yoktur,AMD/harici kartsız modelidir.

Son düzenleme:

BlackMasterAq1

Cezalı
Reaksiyon puanı
0

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    46.1 KB · Görüntüleme: 80