- Reaksiyon puanı
- 530
Ezel 3. Bölüm Fragmanı - Yeni Bölüm - 12 Ekim Pazartesi
http://www.youtube.com/watch?v=kNyi4sonxAw
1 sezonda biter dediğin dizi Kurtlar Vadisi'nden daha fazla reyting alıyor.
İlk bölümüyle de birinci olmuştu ama ikinci bölümünde rekor kırmış neredeyse.
Adanalı komedi oldu iyice.
Bu dizi başka valla.
Alt tarafı 4 kişi var intikam alacağı ki çocuğu var buna engel olacak 1 ini çıkar aradan. Babasına bir şey yapmaz kız babasını çok seviyor buna izin vermez. Kelpeten de arada yırtar gibi. Bir tek o embesil herif kalıyor. Onunla ne işi varsa görür ve senaryo biter yani kağıt üstünde![]()
Bu biraz daha farklı. dizi,film,tiyatro,opera seyretmeyi seven bir seyirciyim. Eğer film de özgün bir anlatım yoksa önem vermem izlemem izlettirmem. Bu dizi iki oyuncusu dışında dar bir kalıba sokulmuş sıradan bir yapım. Eleştirmenleri dinleyin arada bi bilimsel cevap alırsınız.cem yılmaz'ın tabiriyle gemici zihniyetiyle film izlemek heralde böyle birşey..
Ya sen eleştirmenlerden bilimsel bi cevap dinledin, ya da zaten bir eleştirmensin. Her iki durumda da ver bakalım o bilimsel cevabı. Biz de anlayalım yani.Bu biraz daha farklı. dizi,film,tiyatro,opera seyretmeyi seven bir seyirciyim. Eğer film de özgün bir anlatım yoksa önem vermem izlemem izlettirmem. Bu dizi iki oyuncusu dışında dar bir kalıba sokulmuş sıradan bir yapım. Eleştirmenleri dinleyin arada bi bilimsel cevap alırsınız.
Bu akşamki bölüm gerçekten de müthişmiş ya.
Çok sağlam bir bölümdü.
Bana bir daha sakın yalan söyleme. Çünkü inanırım...
Ya sen eleştirmenlerden bilimsel bi cevap dinledin, ya da zaten bir eleştirmensin. Her iki durumda da ver bakalım o bilimsel cevabı. Biz de anlayalım yani.
İzlerken ben de öyle bir düşünceye kapıldım ancak devamını görmeden bu şekilde bir yorum yanlış bana göre. Belki de bu şu ana kadar gördüğümüz dizilerden farklı. Konuyu anlıyoruz ama belki başka ayrıntılar var. Daha farklı şekilde yürüyecek dizi, bilemeyiz. Ancak bu kadar sağlam başlamış bir dizi kesinlikle kısa sürmez. Ve sağlamlığını göstermiş bir dizi gerisinde de iyi şeyler taşıyordur. Eğer dediğin gibi sonraları anlatacak bir şey kalmaz da sapıtırsa sana hak veriririm. Ama şu an için bundan bahsedemezsin.Yukarda baya bi yazdım. Dar alanda kısa paslaşmalar olmuş sözüm ona dizi. Konu 2 bölümde komple anlatılmış daracık kalıba sokulmuş. Yalan mı?
3. bölümü birazdan indirip izleyeceğim. Fragmanda gördüğüm kadarı bir düzenleme söz konusu!
Kesinlikle, özellikle ben geçmişe gidip, olayların canlandırılarak anlatılmasını çok severim. YEr ve tarih vererek bunu yapmışlar. Cidden harika.Yok bu romandan uyarlama değil. Müthiş bir hikaye olduğu kadar müthiş bir anlatım da söz konusu dizide. Valla şimdiki Vadi'den bile çok kaliteli bir yapım olmuş.
Zaten retinglerde Vadi'den daha çok izlendiği görülüyor.