Ezan sesiyle parlıyor, çan sesiyle kararıyor

Reaksiyon puanı
10,315
Zemzem suyu kristallerinin sırrı çözüldü

78472928_zemzem.jpg

Zemzem suyunun bu özelliği ilk defa keşfedildi. Ezan okunduğunda berraklaşan su, çan sesi geldiğinde kararıyor.

Alman ve Japon bilim adamları zemzem suyunu sırrını açıkladı. “Kutsal Su Zemzem /Zübeyde Su Yolu” belgeseline konuşan Japon ve Alman bilim adamları zemzemle ilgili hayrete düşüren açıklamalarda bulundu. Zemzem ezan okunduğunda berraklaşıyor, çan çaldığında ise kararıyor.

Türkiye Gazetesi'nden Hayrettin Turan, kaleme aldığı yazı dizisinde TRT'nin çektiği belgesele konuk olan bilim adamlarının zemzem suyu hakkında yaptığı açıklamaları anlattı. Uzun yıllardır zemzem suyu ve kristalleri üzerinde araştırma yürüten bilim adamları kaynağın sırlarını çözdü. Ren Nehri'nin suyundan içen kişinin enerjisinin azaldığını belirleyen Alman bilim adamı Dr. Knut Pfeiffer , sular üzerine araştırma yaparken bir şekilde bir miktar zemzem bulur ve içer, 35 dakika sonra da rahatladığını hisseder.

Zemzem bir kova suyu temizliyor

Araştırmasını derinleştiren Alman bilim adamı Dr. Pfeiffer, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaşır. Zemzemin mayalama özelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit eder. Dr. Pfeiffer, “Su her şart atlında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Ve yine gördüm ki hepsi zemzeme dönüşmüş. Bunun sebebi nedir, neden? Zemzem'de öyle bir enerji var ki başkasını değiştirir ama kendi değişmez.” diyor.

Ezan sesiyle parlıyor, çan sesiyle kararıyor

Zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceleyen Japon bilim adamı Dr. Masura Emot , suyun moleküler (kristal) düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını görür. Zemzem kristallerinin çan sesinde karardığını Kur’an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark eder. İncelemede her bir kristalin, Kâbe-i muazzamaya benzeyen bir doku oluşturduğu, zemzemin çan sesinde kristallerinin karardığını, Kur’an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını ve netleştiği tespit edildi.

17366020.jpg

Zemzem üzerine kaleme aldığı kitabı Japonya’da en çok satanlar arasına giren Dr. Emoto’ya göre zemzem, fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı. Dr. Emoto, “Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor. Müslümanların niçin hastaları tedavi etmek ümediyle Kur’an-ı Kerim'den sûreler okunup, suya üflediğini daha iyi anlıyorum” ifadesini kullanıyor.

kaynak

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yahu bırakan böyle saçma sapan şeyleri. velev ki gerçek, ne işe yarar ? ne sonuca varacaksın ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alman ve Japon bilim adamlarının işi yokmuş zemzem suyunun çan sesi ve ezan sesi karşısında nasıl tepki verdiğinimi araştırmışlar...
peki kimmiş bu alman ve japon bilim adamları :)) ki japonlar ataeisttir,, zemzem suyunun tepkimesi karşısında müslüman olmuşlarmıdır bu kim ve kimin nesi olduğu meçhul alman ve japon bilim adamları ????

nantenami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alman ve japon bilim adamları arastırma yaparken e bizim arap türk ve ya müslüman olan bilim adamlarımız ne iş yaparlarmış ???? onlarda kutsal suyumu inceliyorlarmıdır acaba çan sesine nasıl ezansesine nasıl tepki veriyor diye böyle haberlere pek itibar etmiyorum açıkçası bi nevi Adnan oktar laşmış haber gibi geliyor bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
var tabi ki adam bir dolandırıcı.su satıcısı .bir şişe su (500ml)35 dolar.:))inanmaya devam edin akıllı müslümanlar.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
adamlar araştırmış,çok biliyorsanız sizde araştırın böyle,müslüman olarak kayıtlara geçsin,boş konuşmakla olmaz

Reaksiyon puanı
10,315
peki kimmiş bu alman ve japon bilim adamları :)) ki japonlar ataeisttir,, zemzem suyunun tepkimesi karşısında müslüman olmuşlarmıdır bu kim ve kimin nesi olduğu meçhul alman ve japon bilim adamları ????

"okumadan alim, yazmadan katip olmak" diye bir deyim vardı bizim eskilerde.
ilk paragrafı okudunuz ve hükmünüzü bastınız!

halbuki yazının tamamını okusaydınız, bunun bir TRT belgeseli olarak yayınlandığını, gerek alman ve gerekse de japon bilimadamlarını adları ve sanlarıyla yazılmış olduğunu görecektiniz.

birgün karşınıza birilerinin "sen hiç utanmaz mısın?" diye ayna tutabileceğini hiç unutmadan yazmak ve konuşmak gerektiğini hiç akıldan çıkarmamak lazım arkadaşım.

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Inanmayan insanlara ne yapsaniz boş