Exynos 20'den Fazla Telefonda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Exynos 20'den Fazla Telefonda!

Samsung'un Exynos işlemci yongasetleri yapılan açıklamaya göre 20'nin üzerinde cihaza gücünü veriyor. Üstelik de bunlar arasına Samsung'un üretmediği bazı telefonlar da var.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
exynos 5433 iyi bir işlemci s810la başabaş gidiyor...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
galaxy s im ondan karın ağrısı gibi şimdi nedeni belli oldu.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bakalım ne zaman sonlanacak çöp işlemci serisi.Odin Exynos Kirin bi bitmediniz ya.Ama buna da şükür exynos 4g desteklemeye başladı.Tabi zavallı note 3 ve alt seriler 3g ye mahrum kalacak.Gerci asla 4g yi goremeyecegiz boyle giderse ama.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bakalım ne zaman sonlanacak çöp işlemci serisi.Odin Exynos Kirin bi bitmediniz ya.Ama buna da şükür exynos 4g desteklemeye başladı.Tabi zavallı note 3 ve alt seriler 3g ye mahrum kalacak.Gerci asla 4g yi goremeyecegiz boyle giderse ama.
çöp demeyelim ayıp olur hala galaxy s imin 1 ghz işlemcisi ile idare edebiliyorum 3g yi yeni kullanmaya başladım zaten türkiyede 4g geldiğinde bu amiral gemilerinin hiçbiri olmayabilir.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
çöp demeyelim ayıp olur hala galaxy s imin 1 ghz işlemcisi ile idare edebiliyorum 3g yi yeni kullanmaya başladım zaten türkiyede 4g geldiğinde bu amiral gemilerinin hiçbiri olmayabilir.

Sanırsam Galaxy S Qualcomm tabanlı bir işlemci ile satılıyor.S de S5 de yok geri kalan tüm amiral çöplerde bu işlemci ailesi var.
Kimse MTK ve QUALCOMM'un eline su dökemez mobil platformda.NVIDIA Tegra K1 ile başarı kaydetti.Intel'de çırpınıyor garibim.