Ext.Net Yardımcı olabilcek birileri konuyu okursa sevinirim

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi akşamlar. c# kendimi geliştirirdim farklı dillere geçmek istiyorum artık. bir kaç kişiye sordum ext.net önerdiler hoşuma gitti bayağı görsel olsun başka şeyleri olsun.

Ama internetten derslerine filan baktım bulamadım. Bildiğiniz ders veren siteler filan varmı? Önerirseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ediyorum şimdiden.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Ext.Net nedir diye soracaktım, Asp Net için bir uygulama çerçevesiymiş. Microft Small Basic'i dene birde. Kendini daha çok geliştirebilirsin. Kendi dersleri kendi içinde yüklü geliyor. İstesen Türkçe çevirisini yine kendi sayfasından indirebilirsin. Az biraz İngilizce biliyorsan, çeviryede gerek yok.

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ext.Net nedir diye soracaktım, Asp Net için bir uygulama çerçevesiymiş. Microft Small Basic'i dene birde. Kendini daha çok geliştirebilirsin. Kendi dersleri kendi içinde yüklü geliyor. İstesen Türkçe çevirisini yine kendi sayfasından indirebilirsin. Az biraz İngilizce biliyorsan, çeviryede gerek yok.

Biraz bilgi verirmisin small basic hakkında?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Basit işlemler ile uğraşırsan, basit sonuçlar elde edersin.

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunlar basit gibi geliyor baktım bir kaç siteye. İnternet ortamında birşeyler yapmak istiyorum ama ben.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Doğrudan İnternet ortamında çalışabileceğin Scratch 2 var. Google'den ararsan, bulabilirsin.