EXPO 2016 Antalya'da inovatif teknolojiler bizlerle buluşuyor

Bu konuyu okuyanlar

sarper.arıkan

Asistan
Katılım
18 Mart 2016
Mesajlar
149
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
Yaş
39
Türkiye'nin ilk EXPO'su olarak adlandırılan çiçek ve çocuk temalı EXPO 2016 organizasyonunda, çok ilginç teknolojiler bizlerle buluşuyor olacak.
Her yönüyle herkese farklı deneyimler yaşatacak organizasyonda neler var, neler yok sizler için inceledim.

İlk önemli teknoloji sanallaştırılmış gerçeklik şeklinde karşımıza çıkıyor. EXPO 2016 alanında 8 boyutlu tüm duyularınızla hissedebileceğiniz ortamlar hazırlanmış. Bazen bazı alanlarda, sizi bir dinazor kovalayabilirken, farklı noktalarda bir çiçeğin nasıl geliştiğini sanallaştırılmış olarak görebiliyorsunuz. Bununla beraber, android ve IOS üzerinde yayınlanacak uygulamalarla hangi alanda ne gibi organizasyonlar yapılmakta, alan içi aktiveteler neler gibi birçok bilgi verilebiliyor.

Daha bu kadarlada sınırlı değil, aynı mobil uygulamalar üzerinden, beacon tabanlı navigasyon sistemi oluşturulmuş ve hayata geçiriliyor.
Son olarakta, engelli bireyler içinde farklı yapısal ve teknolojik yönlendirme ve bilgilendirme sistemlerinede yer verildiğini dile getirelim.
Herkesi projenin içinden biri olarak alanımıza ve Antalyamıza, böylesi bir görsel showu kaçırmamanız adına 23 Nisan 2016 tarihinde bekliyoruz.
 
Üst