Experia Z2, Galaxy S5 , Htc M8 Hangisi?

steunlaverg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıktakilerden hangisini önerirsiniz ben z2 düşündüm. Ama htc nin tasarımı çok hoşuma gidiyor.Sebepleriyle açıklar mısınız ?

Telefondan beklentilerim:

-Çok muzik dinlerim
-Kamera benim için önemli
-Oyun fazla oynamam ama 2 3 tane yüklerim
-Film izlerim

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera benim için önemli diyorsan zaten htcyi kafadan elemiş oluyorsun kamerada bazı siteler s5in daha iyi olduğunu söylüyor bazıları z2 ikisininde iyi kamerası var müzik konusunda sony zaten bilinir verdiği kulaklık muaazzam s5i çok ucuza alabiliyorsan al yoksa z2 al derim ben htcye bakma kesinlikle kamerası berbat çünkü.

fener_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera için z2 veya s5 video izlemek için m8 veya z2 çünkü çift hoparlörleri sayesinde yüksek ses deneyimi sağlayabiliyorlar zaten hepsi mükemmel oyun oynatıyor seçim senin ama ben olsam z2 alırdım

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
M8 derim çünkü kamerası dışında senin dediklerine en çok m8 uyuyor birde z2 4k çekimlerde aşırı ısınmadan kapanıyor bu olaydan çok şikayetçi var z2 alıcaksan biraz daha bekle ama benim için 4k'nın şimdilik bir önemi yok ve m8 den kalite akıyor ne diyebilirim kağıt üzerinde inceleme bence bir eline al kurcala sonra karar ver.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
S5'i çıkart o çöp. M8 ile Z2'yi karşılaştırıcaksan her ikisininde kendine göre + ve - leri var. Z2 daha sonradan cıktığı için donanım olarak M8den daha iyi diye biliyorum. M8'de cok sağlam telefon ama m8 sana önermem. Z2 al veya G3'ü bekle. Bu ayın 27 ve 28 inde lansmanı var bi tanıtılsın bak özelliklerine güzelmi Z2'den. Zaten internette inceleme videolarıda düşer 1 2 güne hemen onlara göz atarsın ona göre karşılaştırırsın.

Şu saydığın telefonlardan hiç düşünmeden birinci Z2. S5 zaten çöp at onu S serisine bulaşılmaması lazım. Alınıcak 2 telefonu var Note II ve III.

Z2 veya G3 ü karşılaştır hele bi tanıtılsın. Z2 daha iyi diye düşünüyorum G3 ten ama bakalım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

M8 derim çünkü kamerası dışında senin dediklerine en çok m8 uyuyor birde z2 4k çekimlerde aşırı ısınmadan kapanıyor bu olaydan çok şikayetçi var z2 alıcaksan biraz daha bekle ama benim için 4k'nın şimdilik bir önemi yok ve m8 den kalite akıyor ne diyebilirim kağıt üzerinde inceleme bence bir eline al kurcala sonra karar ver.

Bence biraz fanboyluk yapıyorsun gibi geldi? Z2 den bahsediyoruz? 4k Video çekerken ısınmadan kapanıyor? Enteresan. Aşırı ısınmada telefon performansını düşürür diye biliyorum kendini kapatmasıda neymiş hele şu yeni teknolojilerden sonra :)

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence biraz fanboyluk yapıyorsun gibi geldi? Z2 den bahsediyoruz? 4k Video çekerken ısınmadan kapanıyor? Enteresan. Aşırı ısınmada telefon performansını düşürür diye biliyorum kendini kapatmasıda neymiş hele şu yeni teknolojilerden sonra :)

Fanboyluk değil gerçekten böyle bu sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama 4k dan sıkıntı çeken şuan çok kişi var telefona laf yok ama bu sorun ilerleyen zamanda daha çok karşımıza çıkıcak gibi geliyor bu yüzden almak isteyen varsa biraz daha beklesinler diyorum. Ayrıca aşırı ısınmada performans düşüklüğü olur tabi ama ısınma sınırı aşılıncada telefon kendini otomatik kapatır bilgisayarlarda ki gibi.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Fanboyluk değil gerçekten böyle bu sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama 4k dan sıkıntı çeken şuan çok kişi var telefona laf yok ama bu sorun ilerleyen zamanda daha çok karşımıza çıkıcak gibi geliyor bu yüzden almak isteyen varsa biraz daha beklesinler diyorum. Ayrıca aşırı ısınmada performans düşüklüğü olur tabi ama ısınma sınırı aşılıncada telefon kendini otomatik kapatır bilgisayarlarda ki gibi.
Takılma veya kapatma sorunu yok 4k video çekimi sırasında
Sizin bahsettiğiniz seri ilk etapte singapur , malezya gibi küçük asya ülkelerine deneme amaçlı erken olarak sunulan seriler zaten bu ilk parti ürünlerden sonra ikinci üçüncü partide bu sorunları düzeltip sundular piyasaya zaten bu yüzden gecikti
Hatta deneme amaçlı sundukları pazarlara bile sonradan fix güncellemesi yaptılar
http://www.xperiablog.net/2014/05/2...2-rolling-for-xperia-z2-and-z2-tablet-owners/

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xperia z2 nin 4k video sorunu birkaç gün önce gelen güncelemeyle çözüldü.