Exper modeme Tp-Link Access point kurulumu olurmu?

A_V_C_I

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İş yerimde Exper EWM-01 wireless tipi tek çıkışlı modemim var.Bunun haricinde yüksek desibelli antene bağlı olaraktan TP-LİNK TL-WA730RE Access pointim var.Ben iş yerimdeki bahçe gelen müşterilerimize kablosuz bağlantı vermek istiyorum.Exper modemime Tp-link access point uyarlanabilirmi, uyarlanırsa bunu nasıl yapabilirim.

Atilla Poyraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İş yerimde Exper EWM-01 wireless tipi tek çıkışlı modemim var.Bunun haricinde yüksek desibelli antene bağlı olaraktan TP-LİNK TL-WA730RE Access pointim var.Ben iş yerimdeki bahçe gelen müşterilerimize kablosuz bağlantı vermek istiyorum.Exper modemime Tp-link access point uyarlanabilirmi, uyarlanırsa bunu nasıl yapabilirim.

Aynı durumdan bende dert yanıyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı varsa yardımcı olabilir mi.?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Her iki access point üzerinde iki cihazı birbirine tanıtmanız gerekmekte. Modemin kitapçığından mesh bağlantılar ile ilgili bölümlere göz atınız.

A_V_C_I

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her iki access point üzerinde iki cihazı birbirine tanıtmanız gerekmekte. Modemin kitapçığından mesh bağlantılar ile ilgili bölümlere göz atınız.

Her iki access point değildir.Exper olan normal TTNET Adsl verdiği Modem. Tp-Link ise 150 mbps Wireless range extender'dır.Peki bu mesh bağlantıları bu iki cihaz arasında yapılabilirmi.Çünkü modemin kitapçığı elimde mevcut olmamaktadır.