EXPER A5V-C79 Laptop tavsiyesi

furkan141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bence bu çok iyi . Ev arkadaşıma da bakıyorduk iyi rast geldi söylicem oda alsın.

furkan141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet gercekten cok ıyı ozellıklerı falan ama markası exper olması bıraz kafamı karıstırıyor pek ıyı yorumlar yok ama bende kararsız kaldım bu fıyata alınacak en ıyı laptop kesınlıkle

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bak arkadaşlar tam görmemiş yoksa buraya almaa diye bağıra bağıra doldururlardı

bak exper hiç birşey yapmıyor clevo kasa büyük ihtimalle laptop o markadan alıyor sadece ismini basıyor bunu büyük firmalar bile yapıyor o konuda kafan karışmasın

pc ye gelirsek günümüz(2012-2013) oyunlarını med seviyede oynarsın ben 540m var medde oynuyorum senin kart daha iyi
işlemcin zaten standart i5 ideal güzel
ramde 8 gb güzel

şöyle sorunların olabilir ilerde teknik servisden çekebilirsin bu her markada oluyor tamamen şans
2.ısınma olabilir onu aldıktan sonra test etmen gerek başka yolu yok ısınma varsa soğutucu vs alırsın
3. kasa git incele kasayı çokda kaliteli değil . o sorun olabilir

sana tavsiyem git kullan pcyi eğer biraz pc bilgin varsa hd tune ile okuma hızı. aida64 ile anakart ram bilgisi . hw monitör yükle sistem derecelendirmesi yap max. kaç derece bunlara bak bunları yaparsan aldıktan sonra ya bu böyle fln derdin olmaz

furkan141

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok tesekkur ederim cok guzel bilgilendirdiniz experin bu modeli saniirim baya yeni lakin her yerde arastirdim hic biryerde bulamadim exper netbook yorumlarina baktim memnun kalanlar agirlikta ki soyle birsey var her markada sorun olcaktir bu laptopu kendime degil dayima alicam gerce ondan cok ben kullanirim :)) az cok pc bilgim var ve ozellikleri gayet iyi yarin vatan pcye gidip bakmayi dusunuyorum kasasi insallah plastik degildir dediginiz testleride arastiricam bu paraya alinacak en iyi laptop fakat kalitesi tartisilir yardimci oldugunuz icin cok sagolun kolay gelsiniyi geceler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaslar exper alın bence bendede var intel i5 2.6 ghz 200gb oyun var hic bir sorunda yasamadım kullananlar konussun kulanmayan konusmasn ısınmasıda normal le düşük arası