Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,374
Bizim tvnin yanımda bir jak var ex link diye geçiyor,bileniniz var mı?
Son düzenleme:
Televizyonun Samsung sanırsam. O port hoparlör, ses sistemi bağlamaya yarıyor.Arkadaşlar foto aşağıda bizim tvnin yanımda bir jak var ex link diye geçiyor,bileniniz var mı?
O ne demek ve bir de fotoyu atamadım kusura bakmaSes kablosu bağlantı portu gibi bir şeydi hatırladığım kadarıyla.
Ses sistemi oraya bağlanıyor.O ne demek ve bir de fotoyu atamadım kusura bakma
Ses sistemi vb. aygıtları bağlamak için.O ne demek ve bir de fotoyu atamadım kusura bakma
Evet kardeş samsungTelevizyonun Samsung sanırsam. O port hoparlör, ses sistemi bağlamaya yarıyor.
Abi kulaklıkla denedim cızırtı falan çıkıyor başka hiç bir ses gelmiyorSes sistemi oraya bağlanıyor.
Kulaklık demiyorum ses sistemi diyorum. Kulaklık olmaz.Evet kardeş samsung
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi kulaklıkla denedim cızırtı falan çıkıyor başka hiç bir ses gelmiyor
neden olmadığını söyler misin peki? (merak ettim)Kulaklık demiyorum ses sistemi diyorum. Kulaklık olmaz.
Bağlantı kabloları farklı.neden olmadığını söyler misin peki? (merak ettim)
Yani 3.5 mm jak yerine başka bir kablo mu? Resim atma şansınız var mı?Bağlantı kabloları farklı.
Yani 3.5 mm jak yerine başka bir kablo mu? Resim atma şansınız var mı?
Kardeş o nasıl kablo VGA gibi?
VGA gibi değil gerçekten VGA. Görüntü kablosuyla ses aktarımıda yapılabiliyor bu kablonun olayıda görüntünün sesini almak sanırım.Kardeş o nasıl kablo VGA gibi?
RS-232 deniyor buna.Kardeş o nasıl kablo VGA gibi?
Ben duymuştum onları.RS-232 deniyor buna.
Görüntünün sesini almak????görüntünün sesini almak sanırım.
Evet biraz saçma anlattım. Yani görüntü ve ses aktarımı yapılabilen kablodan sadece sesi almaya yarıyor.Görüntünün sesini almak????
Saçma değil yanlış anlattın ama canın sağolsun gardaşEvet biraz saçma anlattım. Yani görüntü ve ses aktarımı yapılabilen kablodan sadece sesi almaya yarıyor.
Abi benim bildiğim VGA sadece analog görüntü aktarıyorGörüntü kablosuyla ses aktarımıda yapılabiliyor
Hocam ben o kadarını bilmiyorum malesefAbi benim bildiğim VGA sadece analog görüntü aktarıyor