Evlenme teklif etti, gözaltına alındı!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan amidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amidi

Doçent
Katılım
10 Kasım 2010
Mesajlar
631
Reaksiyon puanı
8
Puanları
18
acemi-asik.jpg


Ankara'da sevgilisine evlenme teklifi etmek için sevgilisinin geçeceği yola pankartlar açan acemi aşık gözaltına alındı.

Ankara'da sevgilisi M.K'ye (22) evlenme teklifi etmek isteyen Sertaç Yüksel (26) teklifini gerçekleştiremeden gözaltına alındı. Yüksel, Çankaya Üniversitesi'nde öğrenci olan Karakaya'nın okul için kullandığı Eskişehir Yolu üzerinde 3 köprüye toplam 6 pankart açtı. Yüksel, okula gidecek olan Karakaya'nın pankartların asılı olduğu yerden geçmesini ve evlenme teklifini gerçekleştirmeyi beklerken bölge Jandarma ekipleri olay yerine geldi. Jandarma ekipleri izinsiz olduğu gerekçesiyle pankartları köprüden indirdi.

Yüksel, gözaltına alınarak gerekli işlemler yapılmak üzere karakola götürüldü. Pankartları sevgilisiyle kavga ettiğini, kendisini affettirmek ve evlenme teklifi etmek için bu yolu seçtiğini belirten Yüksel, "Başka zaman başka yollar deneyerek evlenme teklifimi gerçekleştireceğim" dedi. Yüksel, sevgilisi M.K için pankartlara "Seni Çok Seviyorum Meleğim, Sensiz Bir Sabah Daha Uyanmak istemiyorum, Böyle Bir Aşk Yok Derlerdi Seni Tanıyana Kadar, Hayatta Bir Sensizliğe Bir Ölüme Çare Yok" yazdırmıştı.

Kaynak
 

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Katılım
14 Nisan 2010
Mesajlar
8,797
Reaksiyon puanı
523
Puanları
1,293
Yaş
36
Affetti mi acaba?
 

ulash

Doçent
Katılım
8 Nisan 2008
Mesajlar
820
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Artık mamak cezaevine sigara+pijama götürür yenge :D
 

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
630
Puanları
7,293
Değermi bir kız için değmez..:D
 

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Katılım
19 Nisan 2011
Mesajlar
4,981
Reaksiyon puanı
74
Puanları
228
Çok iyi bir olay yapmış, bende affettimi diye merak ettim bak
 

BrknEs

Dekan
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
6,928
Reaksiyon puanı
166
Puanları
243
gerek yok böyle şeylere bir gül alsa yeterdi.
 

salak adam

Doçent
Katılım
9 Ekim 2011
Mesajlar
708
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
yalnız yaşamak en iyisi aşık olmayın sakın
kadınlar böyle beyin bişeyleyen bişeyler
 

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,961
Reaksiyon puanı
452
Puanları
7,263
Bir kız için değil nezarethaneye, karakolun önünden geçmeye bile değmez :)
 
Üst