evlenme oranlarının %25 düşmesi

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,874
Bu duruma dünya padişahı Recep Tayyip Erdoğan babamız duruma el koydu...hamdolsun çözecek...ayetle kürsi okuyalım...bol bol dua edelim...evlilik işi inşallah maşallah çözülecek gardaşlar...gardaşlar....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allahu ekber
Yaptığın terbiyesizliktir, bir de dalga geçiyor konularla ve kişilerle.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Evlilij durumu çok önemli kardeş duruma yönlendirecek çok vahim...evlilik durumu bak çok düşmüş çok düşmüş bu duruma çözüm bul hadi sen bulursun bu konuya çözüm...bekliyorumm....evlilik durumu çok mühim bir konu bak düşmüş oranlar...paradoks düşünceden yoksun alt metinlerin olmadığı ve parametrelerin azaldığı ve düşünce mantalitesinin azaldığı ve metafordan yoksun bir bakış açısı ve sığ dünyanın seni hapsettiği hür fikrinin olmadığı cevaplardan ziyade bana birde zincirlerinden arınmış nöronları ilerlemiş ve embesil fikrin kaybolduğu geniş açılı felsefi düşünceyle gel...birde hür zeka mantığıyla cevap verebilsen...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Evlilij durumu çok önemli kardeş duruma yönlendirecek çok vahim...evlilik durumu bak çok düşmüş çok düşmüş bu duruma çözüm bul hadi sen bulursun bu konuya çözüm...bekliyorumm....evlilik durumu çok mühim bir konu bak düşmüş oranlar...paradoks düşünceden yoksun alt metinlerin olmadığı ve parametrelerin azaldığı ve düşünce mantalitesinin azaldığı ve metafordan yoksun bir bakış açısı ve sığ dünyanın seni hapsettiği hür fikrinin olmadığı cevaplardan ziyade bana birde zincirlerinden arınmış nöronları ilerlemiş ve embesil fikrin kaybolduğu geniş açılı felsefi düşünceyle gel...birde hür zeka mantığıyla cevap verebilsen...
Sen içinde ARAP geçmeyen ve CAPS olmayan yazı yazabiliyormuydun la ? Helal buda bir gelişme senin için...

Son düzenleme:

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Ben ozanı çok ciddiye alıyorum hangi parametrelerle cevap verdiği pragmatik düşünceden yoksun analitik zeka kırıntılarının var olabileceği hümanist fikirlerinin zaten olamayacağı metafor düşünce yapısının zaten gelişmediği paradoks fikrin ise ne olduğunu bilmediği eski bilge adamların sürekli ezdiği taş devrinden kalma siyasi düşüncelerle var olmaya çalışan öz benliğini çoktan kaybermiş batman filmindeki robin karekteri gibi körpe ve doğmatik düşüncelere sahip ozan kardeşimiz zaten halkımızı tarafından çok ciddiye alınıyor ozan kardeşimiz sığ denizleri geçetim derken okyanusta boğulup akarsu yatagına bırakılmış bir minnanacık çocuk refleksi ile cevap veriyordı ozan kardeşimiz....

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,874
@ErkinCankut77 forumdaki en tuhaf kullanıcısından birisi olabilir. Dediğin gibi @ㄹㅌㅅ因ㅌㅜ炔 o çok genç olabilir. Tabii ona fazla takmıyorum, çünkü o kadarda dikkat çekmedi. :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,874
Ya kardeşim diikat çekmedi diyon hep sen cevap versiyon Allahın kulu yalı çocuğu burjuva ali koç avatarı ile hava atan metaryalist düşünce yapısı çok gelişmiş her şeye hazır cevap veren Allahın kulu oysaki kendini çok zeki sanıyor bana çemkiriyordu...ancak alt metinlerin olmadığı paradoks düşüncesi gelişmemiş hangi düşümce mantalitesine sahip olduğu bilinmeyen matriks filminden çıkmış bir kötü adam edası ile cevap veriyordu erol taş suzan avcı karışımı allahın kulu oysaki o bir filozoftu her gece böyle buyurdu zerdüşt isimli kitabı okuyarak büyümüştü allahın kulu o bir memleketi..ancak içine bir az kuzuların sessizliği filmi kaçmıştı allahın kulunun o yüce ruhlu analitik zeka yoksunu pragmatik cevap veren parametreleri ileri seviyede olan paradoks bir bakış açısıyla metafor yapan ayaküstü çok gelişmiş bir bilge adamdı allahın kulu...
Sen de benim şeylere karışmasan daha iyi olur. Kendine dikkat et derim. ;)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Ya kardeşim diikat çekmedi diyon hep sen cevap versiyon Allahın kulu yalı çocuğu burjuva ali koç avatarı ile hava atan metaryalist düşünce yapısı çok gelişmiş her şeye hazır cevap veren Allahın kulu oysaki kendini çok zeki sanıyor bana çemkiriyordu...ancak alt metinlerin olmadığı paradoks düşüncesi gelişmemiş hangi düşümce mantalitesine sahip olduğu bilinmeyen matriks filminden çıkmış bir kötü adam edası ile cevap veriyordu erol taş suzan avcı karışımı allahın kulu oysaki o bir filozoftu her gece böyle buyurdu zerdüşt isimli kitabı okuyarak büyümüştü allahın kulu o bir memleketi..ancak içine bir az kuzuların sessizliği filmi kaçmıştı allahın kulunun o yüce ruhlu analitik zeka yoksunu pragmatik cevap veren parametreleri ileri seviyede olan paradoks bir bakış açısıyla metafor yapan ayaküstü çok gelişmiş bir bilge adamdı allahın kulu...
Etkileyici bir sanat ☺?

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,874

Etkileyici bir sanat ☺?
Hayırdır arkadaş? Burada spam yapmaya mı çalışıyorsunuz? ? Eğer bana spam yapacaksan içinde yap, dışına aktarma. Arkadan kötü konuşulması hiç hoşuma gitmediğini söyleyeyim.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yakında millet evlenip yurtdışına yerleşecek. Her şey'e durmadan zam gelirken borç ile evlililik ve düğün hazırlığı yaparlarda yapamaz hale geldi.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
ama yurdışında da pahalı değilmi kanka
Orada bir iş bulup hayata tutunmak daha kolay. Günün birinde önemli büyük bir projen olursa değerlendirebilecek bir sürü şirketler var. Burada olduğu gibi sen bir halltan anlamazsın veya yer yok gibi bahanelerin olasılığı çok daha düşük.
Benim ikinci tercih edebileceğim yer Rusya olurdu. Ciddiyim. :)
Sıcak havayı pek sevmiyorsunuz galiba.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,874
Akrabalarım var orada ve 4-5 kere Rusya'ya ziyaret ettim. Rostov-na-Donu diye bir şehre gittim, orası yaşanılabilir. Camii de var. Bir de kanım melez. :)

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Orada bir iş bulup hayata tutunmak daha kolay. Günün birinde önemli büyük bir projen olursa değerlendirebilecek bir sürü şirketler var. Burada olduğu gibi sen bir halltan anlamazsın veya yer yok gibi bahanelerin olasılığı çok daha düşük.

moğalistan ulan batura ne dersin orası soğuk yada iskandinav ülkesi viking ülkesi norveç olmazmış...