Evkur Telefon Alışverişi

kasaphayri123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Evkurdan son zamanlarda telefon alan varmı ? biraz tereddütlüyüm alırken nova 5t alıcam 3400tl civarında müşteri temsilcisini aradım mağazan almak istiyorum dediğimde kampanya sadece online alışveriş için dedi.

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Şuan kullandığım Telefon S8 evkur'dan aldım , bana sıfır diye sattılar tehşir ürünü olarak geldi ama sıkıntısız kullanıyorum 3 günde aldım aşırı dolandırıcı , yalancı firma uzak dur onun haricinde zaten online alış veriş yaparsan paran gider ürün gelemz :D

kasaphayri123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Şuan kullandığım Telefon S8 evkur'dan aldım , bana sıfır diye sattılar tehşir ürünü olarak geldi ama sıkıntısız kullanıyorum 3 günde aldım aşırı dolandırıcı , yalancı firma uzak dur onun haricinde zaten online alış veriş yaparsan paran gider ürün gelemz :D
yıllardır vatandaşı dolandırıyor şu firma devlet bir el atma heryer şikayet kaynıyor.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Ben bundan bir önceki telefonumu Evkur'dan almıştım. Kredi kartına taksit yapılmama durumu yüzünden cazip gelmişti ve 10 taksit yaptırarak sadece normalden 150 lira civarı fazla ödeyerek almıştık. Bu da normal bir rakam. Eğer fiyatı ve ödeme seçenekleri cazipse bir sorun olacağını sanmıyorum. Bazı ürünlerde faiş fiyat farkları oluyor o şekildeyse uzak durmanızı tavsiye ederim. Dolandırma vs durumunu bilemiyorum, doğrudur değildir bir şey diyemem ama biz bir şikayet yaşamadık. Bundan 2 ay öncede annemler süpürge almış oradan, yine bir sorun yok.

~ KaanCK ~

Profesör
Reaksiyon puanı
1,591
Rica ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Evkurdan son zamanlarda telefon alan varmı ? biraz tereddütlüyüm alırken nova 5t alıcam 3400tl civarında müşteri temsilcisini aradım mağazan almak istiyorum dediğimde kampanya sadece online alışveriş için dedi.
Evkur dan sakın birşey alma peşin bile alma.. tefecilik yapıyorlar

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Babam 2 tane j3 Pro aldı almaz olaydi taksitle aldı ozaman bayiye kesim kesti ben gelemem çok uzak iban vs vs verin dedi ve yapı krediden verdiler bir kaç ay düzenli olarak atm den ve cep şubesinden yatirdi sonra borç sisteme düşürmemeye başladılar bir kaç ay oyaladilar ve her aradığın da sisteme düşmüyor arzali dediler bizi icraya verdiler haber bile vermediler borç sisteme düşürmüşler hemde faizi ile birlikte zehir zıkkim olsun