Evkur dan sakın alışveriş yapmayin yapacak olanlarıda uyarın

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba arkadaşlar Babam 2 tane j3 Pro aldı almaz olaydi taksitle aldı ozaman bayiye kesim kesti ben gelemem çok uzak iban vs vs verin dedi ve yapı krediden verdiler bir kaç ay düzenli olarak atm den ve cep şubesinden yatirdi sonra borç sisteme düşürmemeye başladılar bir kaç ay oyaladilar ve her aradığın da sisteme düşmüyor arzali dediler bizi icraya verdiler haber bile vermediler borç sisteme düşürmüşler hemde faizi ile birlikte zehir zıkkim olsun...
Internette binlerce şikayet var böyle
===================================
Ayrıca son zamanlarda reklamlarını çok artırdı şerefsizler... sizde lütfen alışveriş yapmayın ve sevdiklerinizin iyiliği için yaptırmanızı tavsiye etmem... hatda whatsapp dan tüm sevdiklerinize mesaj atin uyarin onlarda uyarsınlar...

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Merhaba arkadaşlar Babam 2 tane j3 Pro aldı almaz olaydi taksitle aldı ozaman bayiye kesim kesti ben gelemem çok uzak iban vs vs verin dedi ve yapı krediden verdiler bir kaç ay düzenli olarak atm den ve cep şubesinden yatirdi sonra borç sisteme düşürmemeye başladılar bir kaç ay oyaladilar ve her aradığın da sisteme düşmüyor arzali dediler bizi icraya verdiler haber bile vermediler borç sisteme düşürmüşler hemde faizi ile birlikte zehir zıkkim olsun...
Internette binlerce şikayet var böyle
===================================
Ayrıca son zamanlarda reklamlarını çok artırdı şerefsizler... sizde lütfen alışveriş yapmayın ve sevdiklerinizin iyiliği için yaptırmanızı tavsiye etmem... hatda whatsapp dan tüm sevdiklerinize mesaj atin uyarin onlarda uyarsınlar...
Bu kadar kotu bir yer olduğunu biliyordum zaten

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Katılıyorum bende bir ara borca düştüm altınları , yüzüğü vs satmak zorunda kaldım 1000 TL kafadan gitti. Onun dışında bilgisayarı ordan aldım şuan taş gibi , taş gibi olmasının sebebi bilgisayar Exa'dan gelmesi

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Oldum Olası Sonradan Teknoloji Mağazası Olan Bu Tip Markaları Sevmemiş Benimsememiş Alışveriş Yapmamış Yaptırmamış Tavsiye de Etmemişimdir.
Uyarın İçin Ayrıca Teşekkürler. Çok Geçmiş Olsun.

Mahkeme Yolunu İzleyin, Çünkü Düşündükleri Şey İnsanların Bununla Uğraşmayacağını Düşünmelerinden Dolayı Bu Şekilde Vurgun Yapmak Onlara Kolay Geliyor.

Hani Vicdan Hani Merhamet !!!

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Bundan yıllar önce bir telefon almal için gitmiştim, tüm kaydımı aldılar, daha sonra bana geri döneceklerini söylediler. Geri döndüklerinde kefil istediklerini söylediler. Kefil veremeyeceğimi ve imzaladığım her şeyin iadesi yapılarak almaktan vazgeçeciğimi söylediğimde şubeye gitmemi söylediler. Adamlar ısrarla benden kefil istediler, kefil veremeyeceğimi tekrar söyledim ama yine vermediler. Şube müdürünü çağırdılar, bu kişi de vermedi. Bana satmadığınız ürünün senetlerini elinde tutamayacaklarını belirttim.
Tüketici haklarına giderek konuştum, yönlendirme ile ihtarname çektim. Belirttiğim sürede senetlerimi iade ettiler.
O gün bugündür evkurun yanından geçmiyorum.

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Vatan'dan beter kazık yapan yerin bir mağazası işte.
Vatanla Bir kıyaslamak Sacma Şuan Piyasada Satılan Her Elektronik Ürün Fayiş Fıyatla, Ama Evkur Tefecilik Yapıyor Bıldıgın, Senetle sepetle uzerıne Kullanılmıs malları gecıyor, Ödemedıgın an direk Haciz,aklı olan Kullanılmıs Mandal bile almaz ordan..

Son düzenleme:

darkstar

Profesör
Reaksiyon puanı
1,503
Eskiden senetle satış yapıyorlardı hala öyle mi bilmem ama yaptıkları satış şekli riskli ve biryerlerden mutlaka çıkarırlar bu nedenle oldum olası uzak dururum.