evden iş yerindeki server a nasıl bağlanabilirim

mmehmetckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
merhabalar evden iş yerindeki servera masa üstü bağlantısını nasıl yapabilirim
server 2012

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
IP adresi, kullanıcı adı (Default olarak Administrator) ve kullanıcı şifresini bilmeniz yeterli. Ayrıca hedef makine için uzaktan bağlantılara izin vermiş olmanız gerekiyor.

Düzenleme: Hedef makinenin bağlı olduğu modemde 3389 portunun açık olması lazım.

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Şirketinizin bu bağlantıyı uygun gördüğünden emin olun. Güvenlik nedeniyle bazı şirketler böyle bağlantılara izin vermiyor. Doğru bölüm mü bilmiyorum ama IT bölümü bu konuyla ilgilenir. Onlarla konuşup bağlantı kurmak istediğinizi belirtirseniz yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

mmehmetckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
ağnı ağda ofiste bağlanabiliyorum ama dısardan bağlanamıyorum 3389 portu acık
IP adresi, kullanıcı adı (Default olarak Administrator) ve kullanıcı şifresini bilmeniz yeterli. Ayrıca hedef makine için uzaktan bağlantılara izin vermiş olmanız gerekiyor.

Düzenleme: Hedef makinenin bağlı olduğu modemde 3389 portunun açık olması lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 105740
Ekli dosyayı görüntüle 105741

hepsini yaptım ofiste bağlanabiliyorum aynı ağda ama dısardan bağlanamıyorum

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Kontrol etmek için herhangi bir "Port checker" websitesine girip hedef IP adresini ve portu yazmanız yeterli. Eğer servis sağlayıcınız size CGN IP vermiyorsa modem arayüzünden açmanız mümkündür, bununla ilgili çeşitli videolar bulunuyor modem marka ve modeliniz ile beraber "Port açma" şeklinde arama yaparsanız makale ve videolara ulaşabilirsiniz.

mmehmetckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Kontrol etmek için herhangi bir "Port checker" websitesine girip hedef IP adresini ve portu yazmanız yeterli. Eğer servis sağlayıcınız size CGN IP vermiyorsa modem arayüzünden açmanız mümkündür, bununla ilgili çeşitli videolar bulunuyor modem marka ve modeliniz ile beraber "Port açma" şeklinde arama yaparsanız makale ve videolara ulaşabilirsiniz.

tmm teşşkürler