masum1koylu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 35
Merhaba arkadaslar. Aranizda cok yeni sayilirim aslinda. 2-3 aydir spor salonuna gidiyorum. COVID yuzunden cok tereddut etmistim baslarda baslamaya ancak bir sekilde basladik. Izmir'de oturuyorum ama suan yurtdisindayim ve aralik gibi donecegim. Bu depremden sonra COVID daha da beter olacak gibi duruyor. Temasta kalmak zorunda oldugum yasli yakinlarim var, bu yuzden zaten tedirgindim suan bu biraz daha artti. Bu yuzden aklima baslikta gordugunuz soru takildi. Benim hala baslangic seviyesinde biri oldugumu kabul edersek, eve bar ve dumbbell seti alarak calismam benim icin mantikli olur mu? Veya su olmazsa olmaz dediginiz bir sey? Spor salonu gibi olmayacaginin farkindayim ama sizlerin degerli fikrini almak istedim. Cok fazla butce ayirmam ne yazik ki mumkun degil, ayrica alan konusunda da cok sansli degilim. 500TL gibi bir butcem var ve aklimdakiler dumbbell-bar seti ve kapiya monte edebilecegim bir barfiks bari. Sizce ne yapmaliyim? Evde spora yatirim mi yapayim yoksa aralikta spor salonuna geri mi doneyim? Simdiden cok tesekkur ederim yardiminiz icin.