Evinizde oto ses sistemi var mı kurmaya değer mi sizce 2+1 ses sistemim yandı gerçi sesi yetmiyordu artık
Ev müstakil sadece karşıda 2 ev dolu gerisi boşYoldan geçen arabanın bası 4.katta camları titretiyor bide bunu apartmanda düşün ona göre karar ver.
O zaman süper olur.Ben 2+1 in bass çıkışına 30 cm lik oto bası bağlıyordum onda bile ev için fazla geliyordu.Ev müstakil sadece karşıda 2 ev dolu gerisi boş
Benim için bass sız müzik müzik değildir olması şartŞu emektarlar neyinize yetmiyor?Snopy SN-245 2.0 Usb Speaker (783) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Snopy SN-245 2.0 Usb Speaker (783) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunlar olmaz 7 ve 9w toplam gücü bende 40w vardı yetmiyordu biraz daha güçlü birşeyler lazım 200 300 400w gibi rms değerioha denir buna bak sağır olursun...
Logitech Z211 2.1 Speaker (980-001269) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech Z211 2.1 Speaker (980-001269) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
En Ucuz ve Kaliteli Speaker Modelleri hepsiburada.com’da
En ucuz Speaker markaları Philips, Logitech'i, en uygun fiyatlarlahepsiburada.com'dan satın alabilirsinizwww.hepsiburada.com
60 neysede 9 çok az60w tv'nin hoparlörü evi zangır zangır titretiyor. O yüzden hep %7 seviyesinde.
o 400watt rms palavra gerçekte 20watt onlar...Bunlar olmaz 7 ve 9w toplam gücü bende 40w vardı yetmiyordu biraz daha güçlü birşeyler lazım 200 300 400w gibi rms değeri
Peak demiyorum o tepe güç ben nominal güçten bahsediyorum lg nin. Varya 230w rms li sistemlerio 400watt rms palavra gerçekte 20watt onlar...
Benim sistem 450w peak tı yani tepe güç normalde bass 20w rms hoparlörler ise 2×10w rms dio 400watt rms palavra gerçekte 20watt onlar...
Evde tüplü monitör yoksa manyetik korumaya gerek yokgenede palavra onlar ...
evde 2.1 yeterli manyetik koruma şart oto hoparlörlerinde yok.
monitörden fazlası hdd etkileniyor ...Evde tüplü monitör yoksa manyetik korumaya gerek yok