Yılbaşında interneti değiştirceğiz. 60 mbps destekliyor.
Normalde türk telekom kullanıyoruz. Fakat kesilmeler çok fazla olmaya başladı günde 5 6 kere kesiliyor kanser olmak üzereyim. Rekabetçi giriyorum son onda lag giriyor bizimkini vuruyorum. 15 deyken oyundan attı modeme kafa attım.
Aradığımızda
-merhaba hanimefendi
+Merhabalar
-şimdi benim internet hakkinda bir problemim var
+Nedir
-internet çok kesiliyor çocuklar derslerindeyken internet kopuyor internet çok yavaslıyor.
+Bakalım,, açikcası altyapıda bir sorun yok modeminizde bir problem olabilirmi?
-modem daha 4 yıllık ve 10 gün önceye kadar bir sıkıntı yaşamıyordum
+O zaman yapabilecegimiz birşey yok maalesef
-hanimefendi siz benle dalga mı geçiyorsunuz ? Yardim istiyorum yapabileceğimiz birsey yok diyorsunuz. Cayma bedelimiz ne kadar
+190 Tl
-ney
+Evet 190 lira
-anlamadım gitti ya 190 lira nedir?
+Başka bir teklifimiz var isterseniz
-nedir
+Aylik 300 GB 16 megabit hızında 70 Lira ve ayda 35 megabit sınırsız 90 lira taahüt ile
-biz zaten 60 liraya 24 megabit sınırsız kullanıyorsunuz dalga geciyorsunuz resmen.
+TT nin fiyat kanunu bu
-neyse açikcasi yilbasina kadar düzelmez ise yeni operatöre geçmeyi düşünüyoruz.
+Siz bilirsiniz.
-iyi tamam hanimefendi iyi günler
+İyi günler
Yani açikcası diyalogdan ne olduğunu anlamak basit. Açikçası yılbaşında başka operatöre geçecegiz. Hangi operatör daha uygundur?
Normalde türk telekom kullanıyoruz. Fakat kesilmeler çok fazla olmaya başladı günde 5 6 kere kesiliyor kanser olmak üzereyim. Rekabetçi giriyorum son onda lag giriyor bizimkini vuruyorum. 15 deyken oyundan attı modeme kafa attım.
Aradığımızda
-merhaba hanimefendi
+Merhabalar
-şimdi benim internet hakkinda bir problemim var
+Nedir
-internet çok kesiliyor çocuklar derslerindeyken internet kopuyor internet çok yavaslıyor.
+Bakalım,, açikcası altyapıda bir sorun yok modeminizde bir problem olabilirmi?
-modem daha 4 yıllık ve 10 gün önceye kadar bir sıkıntı yaşamıyordum
+O zaman yapabilecegimiz birşey yok maalesef
-hanimefendi siz benle dalga mı geçiyorsunuz ? Yardim istiyorum yapabileceğimiz birsey yok diyorsunuz. Cayma bedelimiz ne kadar
+190 Tl
-ney
+Evet 190 lira
-anlamadım gitti ya 190 lira nedir?
+Başka bir teklifimiz var isterseniz
-nedir
+Aylik 300 GB 16 megabit hızında 70 Lira ve ayda 35 megabit sınırsız 90 lira taahüt ile
-biz zaten 60 liraya 24 megabit sınırsız kullanıyorsunuz dalga geciyorsunuz resmen.
+TT nin fiyat kanunu bu
-neyse açikcasi yilbasina kadar düzelmez ise yeni operatöre geçmeyi düşünüyoruz.
+Siz bilirsiniz.
-iyi tamam hanimefendi iyi günler
+İyi günler
Yani açikcası diyalogdan ne olduğunu anlamak basit. Açikçası yılbaşında başka operatöre geçecegiz. Hangi operatör daha uygundur?