Ev için internet önerisi

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Yılbaşında interneti değiştirceğiz. 60 mbps destekliyor.

Normalde türk telekom kullanıyoruz. Fakat kesilmeler çok fazla olmaya başladı günde 5 6 kere kesiliyor kanser olmak üzereyim. Rekabetçi giriyorum son onda lag giriyor bizimkini vuruyorum. 15 deyken oyundan attı modeme kafa attım.

Aradığımızda

-merhaba hanimefendi
+Merhabalar
-şimdi benim internet hakkinda bir problemim var
+Nedir
-internet çok kesiliyor çocuklar derslerindeyken internet kopuyor internet çok yavaslıyor.
+Bakalım,, açikcası altyapıda bir sorun yok modeminizde bir problem olabilirmi?
-modem daha 4 yıllık ve 10 gün önceye kadar bir sıkıntı yaşamıyordum
+O zaman yapabilecegimiz birşey yok maalesef
-hanimefendi siz benle dalga mı geçiyorsunuz ? Yardim istiyorum yapabileceğimiz birsey yok diyorsunuz. Cayma bedelimiz ne kadar
+190 Tl
-ney
+Evet 190 lira
-anlamadım gitti ya 190 lira nedir?
+Başka bir teklifimiz var isterseniz
-nedir
+Aylik 300 GB 16 megabit hızında 70 Lira ve ayda 35 megabit sınırsız 90 lira taahüt ile
-biz zaten 60 liraya 24 megabit sınırsız kullanıyorsunuz dalga geciyorsunuz resmen.
+TT nin fiyat kanunu bu
-neyse açikcasi yilbasina kadar düzelmez ise yeni operatöre geçmeyi düşünüyoruz.
+Siz bilirsiniz.
-iyi tamam hanimefendi iyi günler
+İyi günler

Yani açikcası diyalogdan ne olduğunu anlamak basit. Açikçası yılbaşında başka operatöre geçecegiz. Hangi operatör daha uygundur?

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Yılbaşında interneti değiştirceğiz. 60 mbps destekliyor.

Normalde türk telekom kullanıyoruz. Fakat kesilmeler çok fazla olmaya başladı günde 5 6 kere kesiliyor kanser olmak üzereyim. Rekabetçi giriyorum son onda lag giriyor bizimkini vuruyorum. 15 deyken oyundan attı modeme kafa attım.

Aradığımızda

-merhaba hanimefendi
+Merhabalar
-şimdi benim internet hakkinda bir problemim var
+Nedir
-internet çok kesiliyor çocuklar derslerindeyken internet kopuyor internet çok yavaslıyor.
+Bakalım,, açikcası altyapıda bir sorun yok modeminizde bir problem olabilirmi?
-modem daha 4 yıllık ve 10 gün önceye kadar bir sıkıntı yaşamıyordum
+O zaman yapabilecegimiz birşey yok maalesef
-hanimefendi siz benle dalga mı geçiyorsunuz ? Yardim istiyorum yapabileceğimiz birsey yok diyorsunuz. Cayma bedelimiz ne kadar
+190 Tl
-ney
+Evet 190 lira
-anlamadım gitti ya 190 lira nedir?
+Başka bir teklifimiz var isterseniz
-nedir
+Aylik 300 GB 16 megabit hızında 70 Lira ve ayda 35 megabit sınırsız 90 lira taahüt ile
-biz zaten 60 liraya 24 megabit sınırsız kullanıyorsunuz dalga geciyorsunuz resmen.
+TT nin fiyat kanunu bu
-neyse açikcasi yilbasina kadar düzelmez ise yeni operatöre geçmeyi düşünüyoruz.
+Siz bilirsiniz.
-iyi tamam hanimefendi iyi günler
+İyi günler

Yani açikcası diyalogdan ne olduğunu anlamak basit. Açikçası yılbaşında başka operatöre geçecegiz. Hangi operatör daha uygundur?
kablonet altyapısı varsa bizim burda olsa gram düşünmem geçerim geçerim

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Yani nasıl ulaşabiliriz istanbul içi ofisleri varmı? Avrupa yakasında iyi olur. Küçükçekmece Bakırköy avcılar bahçeli evler hattında olursa güzel olur.
Kablonet varsa düşünmeden geç, onun dışında hat değerlerini paylaşır mısınız? Belki sorunun kaynağını bulabiliriz.

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Yani nasıl ulaşabiliriz istanbul içi ofisleri varmı? Avrupa yakasında iyi olur. Küçükçekmece Bakırköy avcılar bahçeli evler hattında olursa güzel olur.
Burdan adresinizde altyapı varmı sorgulayın

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991