Ev değişikliğinden sonra modem çalışır mı?

Reaksiyon puanı
0
kurulu modemi ev degişikligi yaptıgımızda modem kendımız kurulum yaptıgıımızda modem interneti çalişirmi

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Tam anlayamadım ama kendi aboneliğiniz bile olsa adres taşıma işlemi yaptırmadığınız sürece kabloları vs bağlayabiliyor olsanız bile internetiniz kullanıma açılmaz. Sanırım bunu sormak istemiştiniz.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Tam anlayamadım ama kendi aboneliğiniz bile olsa adres taşıma işlemi yaptırmadığınız sürece kabloları vs bağlayabiliyor olsanız bile internetiniz kullanıma açılmaz. Sanırım bunu sormak istemiştiniz.
Arkadaşımızında söylediği gibi.

Adres taşıma işlemlerinde bazı abonelik işlemlerini tekrar yapmanız gerekmekte.
Bunu müşteri hizmetleri ile görüşüp teknik servis ile iletişime geçebilirsiniz.

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımızında söylediği gibi.

Adres taşıma işlemlerinde bazı abonelik işlemlerini tekrar yapmanız gerekmekte.
Bunu müşteri hizmetleri ile görüşüp teknik servis ile iletişime geçebilirsiniz.
benimderdim servisparası vermemek için

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
benimderdim servisparası vermemek için
Size internet sağlayan firmaya göre değişir bu durum.
Taşınma durumunda taşınmış olduğunuz bölgenin altyapısı elverişli ise teknik servis gelip sorunu halleder.
Bunun için ekstra ücret ödeyeceğinizi zannetmiyorum fakat bu durumu internet servis sağlayıcısı/firma ile görüşerek öğrenebilirsiniz.

Reaksiyon puanı
0
ev içinde degişiklik oluyormuş ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size internet sağlayan firmaya göre değişir bu durum.
Taşınma durumunda taşınmış olduğunuz bölgenin altyapısı elverişli ise teknik servis gelip sorunu halleder.
Bunun için ekstra ücret ödeyeceğinizi zannetmiyorum fakat bu durumu internet servis sağlayıcısı/firma ile görüşerek öğrenebilirsiniz.
100tl kurulum fiyatı verıyomuşuz cok saçma modem fiyatı verıyorum

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
ev içinde degişiklik oluyormuş ama

100tl kurulum fiyatı verıyomuşuz cok saçma modem fiyatı verıyorum
Siz taşınacağınız zaman, internet servis sağlayıcınıza taşınacağınızı bildiriyorsunuz. Daha sonra onlar apartmana kadar hat çekme işlemini yapıyorlar. Eğer apartmanda bulunan kutudan evinize olan kabloyu çakmışlarsa, daha fazla yapmanız gereken bir şey yok. Ama eğer çakım işlemi yapılmamışsa birde elektrikçi çağırıp bu işlemi yaptırmanız gerekiyor. Yani bu işlem sadece 100TL ile bitmeyebilir.

Reaksiyon puanı
0
Siz taşınacağınız zaman, internet servis sağlayıcınıza taşınacağınızı bildiriyorsunuz. Daha sonra onlar apartmana kadar hat çekme işlemini yapıyorlar. Eğer apartmanda bulunan kutudan evinize olan kabloyu çakmışlarsa, daha fazla yapmanız gereken bir şey yok. Ama eğer çakım işlemi yapılmamışsa birde elektrikçi çağırıp bu işlemi yaptırmanız gerekiyor. Yani bu işlem sadece 100TL ile bitmeyebilir.
modem de kablo sorunu yok elektrık işide yok sadece televız yopn girişi olan prızlere kablosunu sokuyon oo başka biişlem yok oyuzden soruyoeum zaten size calişirmidiye

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
847
Yıl olmuş 2020 sorulan soruya bak mantık dışı :D

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
modem de kablo sorunu yok elektrık işide yok sadece televız yopn girişi olan prızlere kablosunu sokuyon oo başka biişlem yok oyuzden soruyoeum zaten size calişirmidiye
Biz size güzelce anlatıyoruz, hala aynı soruyu soruyorsunuz.

Sizin dediğiniz gibi olsaydı, her yere o girişi takıp, ücretsiz internet kullanırdık.

Reaksiyon puanı
0
Biz size güzelce anlatıyoruz, hala aynı soruyu soruyorsunuz.

Sizin dediğiniz gibi olsaydı, her yere o girişi takıp, ücretsiz internet kullanırdık.
tamam arkadaşlar tesekkurler saolun yorumlarınız için