111222ffffilizzzzzz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
kurulu modemi ev degişikligi yaptıgımızda modem kendımız kurulum yaptıgıımızda modem interneti çalişirmi
modem fiyatı verıyorum neden olmuyoTam anlayamadım ama kendi aboneliğiniz bile olsa adres taşıma işlemi yaptırmadığınız sürece kabloları vs bağlayabiliyor olsanız bile internetiniz kullanıma açılmaz. Sanırım bunu sormak istemiştiniz.
Arkadaşımızında söylediği gibi.Tam anlayamadım ama kendi aboneliğiniz bile olsa adres taşıma işlemi yaptırmadığınız sürece kabloları vs bağlayabiliyor olsanız bile internetiniz kullanıma açılmaz. Sanırım bunu sormak istemiştiniz.
benimderdim servisparası vermemek içinArkadaşımızında söylediği gibi.
Adres taşıma işlemlerinde bazı abonelik işlemlerini tekrar yapmanız gerekmekte.
Bunu müşteri hizmetleri ile görüşüp teknik servis ile iletişime geçebilirsiniz.
Size internet sağlayan firmaya göre değişir bu durum.benimderdim servisparası vermemek için
100tl kurulum fiyatı verıyomuşuz cok saçma modem fiyatı verıyorumSize internet sağlayan firmaya göre değişir bu durum.
Taşınma durumunda taşınmış olduğunuz bölgenin altyapısı elverişli ise teknik servis gelip sorunu halleder.
Bunun için ekstra ücret ödeyeceğinizi zannetmiyorum fakat bu durumu internet servis sağlayıcısı/firma ile görüşerek öğrenebilirsiniz.
Siz taşınacağınız zaman, internet servis sağlayıcınıza taşınacağınızı bildiriyorsunuz. Daha sonra onlar apartmana kadar hat çekme işlemini yapıyorlar. Eğer apartmanda bulunan kutudan evinize olan kabloyu çakmışlarsa, daha fazla yapmanız gereken bir şey yok. Ama eğer çakım işlemi yapılmamışsa birde elektrikçi çağırıp bu işlemi yaptırmanız gerekiyor. Yani bu işlem sadece 100TL ile bitmeyebilir.ev içinde degişiklik oluyormuş ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
100tl kurulum fiyatı verıyomuşuz cok saçma modem fiyatı verıyorum
modem de kablo sorunu yok elektrık işide yok sadece televız yopn girişi olan prızlere kablosunu sokuyon oo başka biişlem yok oyuzden soruyoeum zaten size calişirmidiyeSiz taşınacağınız zaman, internet servis sağlayıcınıza taşınacağınızı bildiriyorsunuz. Daha sonra onlar apartmana kadar hat çekme işlemini yapıyorlar. Eğer apartmanda bulunan kutudan evinize olan kabloyu çakmışlarsa, daha fazla yapmanız gereken bir şey yok. Ama eğer çakım işlemi yapılmamışsa birde elektrikçi çağırıp bu işlemi yaptırmanız gerekiyor. Yani bu işlem sadece 100TL ile bitmeyebilir.
paran olmayınca mantık dışı olmuyo canım yaYıl olmuş 2020 sorulan soruya bak mantık dışı![]()
Biz size güzelce anlatıyoruz, hala aynı soruyu soruyorsunuz.modem de kablo sorunu yok elektrık işide yok sadece televız yopn girişi olan prızlere kablosunu sokuyon oo başka biişlem yok oyuzden soruyoeum zaten size calişirmidiye
tamam arkadaşlar tesekkurler saolun yorumlarınız içinBiz size güzelce anlatıyoruz, hala aynı soruyu soruyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin dediğiniz gibi olsaydı, her yere o girişi takıp, ücretsiz internet kullanırdık.