Mert Ahmet
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 41
Evimizi değiştiricez ve yeni eve çıkınca annemi yeni bilgisayar almaya ikna ettim. Eski bilgisayarımı da değerlendirmek istiyorum.(şuanda kullandıım bilgisayarı) Bu bilgisayarı bir sunucu haline getirmeyi düşünüyorum. Ufak bir soğutma sisitemi kurucma içine ve şimdiki hdd yi değiştiricem ilk etapta 1Tb lik bir hdd alıcam dolunca yenisi eklenicek. Birkaç sorum/sorun var, çözemiyorum. Sizlerin engin bilgisine danışayım dedim. 
Sorulardan önce sistemi yazayım
Asus P5GD1Pro Anakart
Intel P4 3.00 Ghz İşlemci
Sapphire Ati x300 Ekran Kartı
Samsung 80 Gb Hdd
230w Psu
1.Alıcağım 1Tblik Hddleri çalıştırmak için 230w Psu yeterli olur mu? Olursa eğer kaç Hdd çalıştırır?
2.Diğer bilgisayarımdan nasıl internete bağlanırım? Elimde ttnetin verdiği mdemlerden var onu kullanabilirmiyiz internete bağlanmak için? (Yalnız şuanda kullandığım bilgisyar modemi görmüyor)
3.Herhangi bir yazılım yüklemem gerekiyor mu? (windows home server vb.)
Yanıtlara Şimdiden Teşekkürler

Sorulardan önce sistemi yazayım
Asus P5GD1Pro Anakart
Intel P4 3.00 Ghz İşlemci
Sapphire Ati x300 Ekran Kartı
Samsung 80 Gb Hdd
230w Psu
1.Alıcağım 1Tblik Hddleri çalıştırmak için 230w Psu yeterli olur mu? Olursa eğer kaç Hdd çalıştırır?
2.Diğer bilgisayarımdan nasıl internete bağlanırım? Elimde ttnetin verdiği mdemlerden var onu kullanabilirmiyiz internete bağlanmak için? (Yalnız şuanda kullandığım bilgisyar modemi görmüyor)
3.Herhangi bir yazılım yüklemem gerekiyor mu? (windows home server vb.)
Yanıtlara Şimdiden Teşekkürler