Eurovision artık patates kimse sallamıyor

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Sivri dilli Hayko Cepkin, Eurovision Şarkı Yarışması'yla ilgili konuştu.

hayko_cepkin_eurovision_artik_patates_kimse_sallamiyor.jpg

Mask'ın geleneksel karaoke gecesine katılan Cepkin, mekân çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Son yıllarda Eurovision Şarkı Yarışması'na rock gruplarının katıldığının ve bunun rock camiasında 'Eurovision pop müzik yarışması. Rock gruplarının orada ne işi var?' şeklinde eleştirildiğinin hatırlatılmasına Cepkin, "Kim diyor onu kim? Alırım adamın aklını" diyerek tepki gösterdi.
'Eurovision artık patates..'

Cepkin, Eurovisiyon'un kendisi için bişey ifade etmediğini söylerken kendi üslubuyla "Eurovision artık patates oldu. Kimse bu yarışmayı sallamıyor" diye konuştu.

kaynak

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bizden baska kimsenin sallamadigi dogru ama...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Komşu ve yandaş ülkelerin birbirlerine puan yağdırdıkları, hak edenlerin bir yere gelemediği yada hak etmediği halde bir yere gelenlerin yarışması da denilebilir.
Ekşi sözlük gibi oldu biraz :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ajdar oraya çıkana kadar bende protesto ediyorum:D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Temsili sunumu ve haksız rekabetiyle yıllardır süregelen bir yarışma Sallanmadığı için sallıyo bütün dünyayı öyle değilmi ?

Kedide uzanamadığı ciğere boşa pis demiyor :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Temsili sunumu ve haksız rekabetiyle yıllardır süregelen bir yarışma Sallanmadığı için sallıyo bütün dünyayı öyle değilmi ?

Kedide uzanamadığı ciğere boşa pis demiyor :)

hangi dünyayı sallıyo orasini bilemedim. sertap erener birinci oldu ne oldu? sertap, athena, manga vs dünya yıldızı süperstar falan oldularda bizimmi haberimiz yok.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
adam haklı... illa gidip oralarda yarışmasına da gerek yok zaten kendini kanıtlamış bir isim..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hem bu adamı hemde eurovision u pek önemsemiyorum :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Gereksiz ve bir o kadar da anlamsız bir yarışma. Parçalar kalitesine göre değil ülkelerin birbirleriyle olan dostluk seviyesin göre seçiliyor. Tamamen siyasi..

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
siyasi oylama yapılıyor ben sanatçı olsam bende katılmam .sertap erener'ide tebrik etmek lazım bu kadar siyasi oylamada birinci geldi helal olsun valla.