Euro Truck Simulator 2 En Yüksek Nasıl Fps Alınır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xWhozz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Merhaba dostlar Pc ime format atmadan önce rahatca oynayabilirken format attıktan sonra bi yavaşlama oldu ets2 de nasıl en yüksek fps alırım (çamur gibi olmadan düşük ayarlar)
işte ets2 de grafiği en düşüğe al bitti gibi deil nvidia denetim masasından şunları yap gibi tavsiyede bulunursanız sevinirim

patates2006

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Nvidia geforce experience kullanmalısın. Sistemin için en iyi grafikte donmadan oyun oynaman için optimum ayarları kendisi yapıyor. Ayrıca nvidia denetim masası ayarlarında şu şekilde olmalı. Benimki laptop sende olmayan şeylerde olabilir takma onları.

Ekli dosyalar

• nvidia 1.PNG
    nvidia 1.PNG
    152.2 KB · Görüntüleme: 317
  • nvidia 2.PNG
    nvidia 2.PNG
    96.8 KB · Görüntüleme: 311
  • nvidia 3.PNG
    nvidia 3.PNG
    98.1 KB · Görüntüleme: 277

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Nvidia geforce experience kullanmalısın. Sistemin için en iyi grafikte donmadan oyun oynaman için optimum ayarları kendisi yapıyor. Ayrıca nvidia denetim masası ayarlarında şu şekilde olmalı. Benimki laptop sende olmayan şeylerde olabilir takma onları.
eyvallah bende bunları arıyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:

GeForce Experience v3.7.0 yükle | NVIDIA burdan indiriyorum ?

Son düzenleme: