ETS 2 Multiplayer'de banlandım

onurranger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. Bir konu da büyük bir sıkıntı yaşamaktayım. Euro Truck Simulator 2 Multiplayer'de oynarken yolu 3 kez kapattım ve banlandım. ets2mp yabancı forum sitesine aşağıdaki konuyu açtım ve bu mesajı yazdım:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In game Name:mustafa [TR] Antalya
Reason for ban:Blocking
Appropriate time:8 September 2014, 18:43
Steam ID:76561198135219790

Why should you be unbanned: While Euro Truck Simulator 2 Multiplayer in game, I turned off Rotterdam and Europort between road. I repeated this 3 times and I was banned. I'm very sorry for what I did. I will never do that again. If you remove my account ban, I will very happy. Please help me. Good days.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fakat bana yardımcı olmadılar çünkü hesabım kalıcı olarak banlanmış.
Ben ne yapabilirim? Bana lütfen yardım edin.
Yardım edecek forumdaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Yok mu beni kaşıyan demişsin onlar da kaşımış :D Bende MP oynuyorum. Sen ve senin gibilerin orada olmaması daha güzel. Maalesef durum bu.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yol kapamandaki amac neydi. Bizde oynuyoruz boyle seyler yapmayinca ne kick nede ban yiyoruz..

onurranger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Haklısın. Yaptığım için pişmanım ama iş işten geçti. Hayırlısı artık.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir anlık istek ile yaptım. Ama sonra pişman oldum. Ancak iş işten geçmişti. Demek ki sonum böyle olacakmış. Buna da şükür.

onurranger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Haklısın. Yaptığım için pişmanım ama iş işten geçti. Hayırlısı artık.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir anlık istek ile yaptım. Ama sonra pişman oldum. Ancak iş işten geçmişti. Demek ki sonum böyle olacakmış. Buna da şükür.

Arkadaşlar multiplayer yöneticileri kanıt olarak aşağıdaki linkte yolu kapattığım resmi gösteriyorlar. Bunlar ne ara bu fotoğrafı çekmişler Allah'ım.

http://i.imgur.com/5e1ULUv.jpg