onurranger
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba arkadaşlar. Bir konu da büyük bir sıkıntı yaşamaktayım. Euro Truck Simulator 2 Multiplayer'de oynarken yolu 3 kez kapattım ve banlandım. ets2mp yabancı forum sitesine aşağıdaki konuyu açtım ve bu mesajı yazdım:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In game Name:mustafa [TR] Antalya
Reason for ban:Blocking
Appropriate time:8 September 2014, 18:43
Steam ID:76561198135219790
Why should you be unbanned: While Euro Truck Simulator 2 Multiplayer in game, I turned off Rotterdam and Europort between road. I repeated this 3 times and I was banned. I'm very sorry for what I did. I will never do that again. If you remove my account ban, I will very happy. Please help me. Good days.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fakat bana yardımcı olmadılar çünkü hesabım kalıcı olarak banlanmış.
Ben ne yapabilirim? Bana lütfen yardım edin.
Yardım edecek forumdaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler.
In game Name:mustafa [TR] Antalya
Reason for ban:Blocking
Appropriate time:8 September 2014, 18:43
Steam ID:76561198135219790
Why should you be unbanned: While Euro Truck Simulator 2 Multiplayer in game, I turned off Rotterdam and Europort between road. I repeated this 3 times and I was banned. I'm very sorry for what I did. I will never do that again. If you remove my account ban, I will very happy. Please help me. Good days.
Fakat bana yardımcı olmadılar çünkü hesabım kalıcı olarak banlanmış.
Ben ne yapabilirim? Bana lütfen yardım edin.
Yardım edecek forumdaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. İyi günler.