Ethernet kablosu

YiğitGöldağı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba.Modemden ethernet kablosuyla pc ye internet sağlarsam kablosuz bağlantı kesilir mi?Yani ortak ağ olduğu için diğer aile üyelerinin de yararlanması gerekiyor.Konuda bilgisi olan var mı?

YiğitGöldağı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Teşekkür ederim yardımlarınız için, mutlu yıllar diliyorum herkese ?

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Allah'ın belası lanet olası bir TTNET internete sahipsen; seni dolu bir ip havuzuna atar. Biri bağlandı mı, diğeri öyleee beklerrrr.

YiğitGöldağı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Allah'ın belası lanet olası bir TTNET internete sahipsen; seni dolu bir ip havuzuna atar. Biri bağlandı mı, diğeri öyleee beklerrrr.
Gerçekten mi? TTNET kullanıyorum(maalesef) ama ben de şaşırdım ne yapacağımı.Evimde internet odalardan çekmediği için Xiomi Mi Wifi Range Extender(inşallah doğru yazdım) almıştım ama verdiği hız oyun oynamak için yeterli değil.Son çarem ethernet kablosu kullanmak.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Gerçekten mi? TTNET kullanıyorum(maalesef) ama ben de şaşırdım ne yapacağımı.Evimde internet odalardan çekmediği için Xiomi Mi Wifi Range Extender(inşallah doğru yazdım) almıştım ama verdiği hız oyun oynamak için yeterli değil.Son çarem ethernet kablosu kullanmak.
Cayma Bedeli falan ne varsa ödeyin TTNET'den çıkın. Allah kurtarsın sizi. Ben 2012'de mi 2013'de mi ne başlattım taahhüt'ü 6 - 7 yıldır taahhütün bitmesini bekliyorum. Bu arada diğer insanlar bağlanabilir yine de sadece diğerlerinin internet hızı fazla düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

YiğitGöldağı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.Şimdi aklıma bir şey geldi umarım çok dalga geçmezsiniz(!):TV internete kablolu bir şekilde bağlı.Kesilse zaten şu an internete bağlanamazdım ? Tekrardan teşekkür ederim, mutlu yıllar diliyorum ❤️