Ethernet Kablosu

Peshet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dün bir PC aldım teknobiyotikten. Kurulumunu her şeyini yaptım. Fakat internet kablosu uzunluğu yetişmedi. Bende nasıl olsa hafta içi gelir diye kablo almamıştım. Evde bir kaç tane var fakat uzunluğu yetişmiyor. Kabloları birbirine bağlamak gibi. Yada başka öneriniz var mı?

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Dün bir PC aldım teknobiyotikten. Kurulumunu her şeyini yaptım. Fakat internet kablosu uzunluğu yetişmedi. Bende nasıl olsa hafta içi gelir diye kablo almamıştım. Evde bir kaç tane var fakat uzunluğu yetişmiyor. Kabloları birbirine bağlamak gibi. Yada başka öneriniz var mı?
Uzun kablolar var hocam zaten kayıp olmaz kabloyu birbirine bağlamak uğraştırır ve yanlış bağlarsanız anakarta zarar verebilir

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,503
Evde kullanılmayan eski bir modem yada switch tarzı bir cihaz varsa orta yere onu koyup iki kabloyu da ona bağlayıp switch niyetine kullanabilirsiniz. Tabii bilgisayardaki ip adresini de manuel ayarlamanız lazım.