Ethernet kablosu ?

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Arkadaslar ben arkadasımla interneti paylasma kararı aldım..Gittim 25 metre utp kablo aldım..Kendi evime geldiğimde denedim kabloyu bağlanır gibi oluyor sonra ip alamadan ünlem işareti cıkıyor..Aynı kabloyu arkadsıma götürüuyorum hem onun mdemınde hemde benım götürdüğüm modemde denemdiğimde orda ikisindede kablo calısyor...Burdan tahmin ettiğim benım ethernet kartımda sorun var..Başka aklıma bişey gelmıyor..Ethernet kartımın markası surecom 320vx ..Driver update yapamadım çünkü güncel sürümünü bulamadım..Fikri olan varmı bu konuyla ilgili....LÜtfen yardım edin yoksa bi ton para gidecek wireless alamk zorunda kalacağım..:helpsmilie::helpsmilie:

CbIHTON

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teamwiever varsa destek verenbilirim
modemin ip sini biliyorsan pinglemeye çalış ama net yoksa %100 pingleyemeyeceksin dediğimi gibi Teamwiever programını kurarsanız uzak destek verebilirim

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saol kardeş bu sürücüyü denedim..Teamweawer varda o bağlantı sorununu göstermem için o kabloyu takmam lazım..ÖLe oluncada sen baglanamayacaksın...

CbIHTON

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende de beyin durdu haklısın Plesk canıma okudu :happy:

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi kasayı açtım..Bende çalısmayan kabloyu denedim..Yıne aynı bağlantıda ünlem var ip almıyor..Yalnız ethernet kartının ışığı sürekli cok hızlı yanıp sönuyor..Modemin ısıklarda tık yok...

B_a_T_u

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tafsiyem arkdasım önce hiç bir sey yapmadan ttneti araman 4440375 tabi ttnetse sonra eger aradın biz size servis veriyoruz derse oncelikle elinle ıp ve dns adresi ver sorun cozulmezse modemi güncellemey dene o da olmuyorsa at cope gitsin modemi :)

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elimle ip ve dns verdim..Hiçbir değişiklik olmadı..Çöpe daha gitmesin çok genç modemim :)

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ohh be sorunu çözdüm sonunda...Ethetnet kartım problemliymiş..Yani aldıgım utp kabloyla problemı varmıs..Yenı ethernet aldım 12 ytlye..Şu an sınırsız kullanıyorum arkadsımla...Obaaaaa özgürlükkk