100mbps internetim var laptopum eski 5ghz bağlanamıyorum en fazla 30 görüyor ve odam da uzak zaten 5ghz bağlansa bile 5ghz ile hızım düşük olur bu yüzden ben de kablo çekmek istiyorum 12m gibi bir mesafe var.
Başka kabloların da yorumlarına baktım cat 7 cat 8 daha hızlı diyorlaf bu doğru mu?cat6 kablodur 15-20m olanını alabilirsin bende 20 m olanı var marka kalite ve performans baya iyi, yorumlarına da göz atarsın zaten
Ben cat7 alsam fark olur mu 15m için bir etkisi olur mu cat6ya göre benim için?elbette cat7 kablo daha hızlıdır cat8 diye kablo mu var
hangi kabloyu kullanırsanız kullanın belli bir mesafeden sonra veri miktarı yetmeyecektir.. Bu yüzden altyapılarda fiber optik kablo kullanıyor..![]()
İlk 100 metrede sıkıntı olmazBen cat7 alsam fark olur mu 15m için bir etkisi olur mu cat6ya göre benim için?
cat6 da alabilirsin 20 metrede pwk fark yaratmayacaktır.. 50m üstünde bir düşüş yaşanabilir ama cat6 kablolar 100 metreye kadar veri kaybı olmadan aktarım sunuyorBen cat7 alsam fark olur mu 15m için bir etkisi olur mu cat6ya göre benim için?
Sizin önerdiğiniz kablonun yorumlarında kablonun koktuğu söyleniyor kablo kokar mı kokmaz mı pek bilmem ben ama eğer çok kokuyorsa haliyle beni de rahatsız edicektir kokmayanı var mı bunun?cat6 da alabilirsin 20 metrede pwk fark yaratmayacaktır.. 50m üstünde bir düşüş yaşanabilir ama cat6 kablolar 100 metreye kadar veri kaybı olmadan aktarım sunuyor
kablo kokması mıSizin önerdiğiniz kablonun yorumlarında kablonun koktuğu söyleniyor kablo kokar mı kokmaz mı pek bilmem ben ama eğer çok kokuyorsa haliyle beni de rahatsız edicektir kokmayanı var mı bunun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardımlarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar