Ethernet ışığı yanmıyor (ağ kablosu takılı değil)

Whiteprince22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm cesıt ethernet kabloları denememe ragmen masaustu bilgisayarıma bağlantı alamıyorum durup dururken gitti sımdıyse ağ kablosu takılı degıl uyarısı alıyorum modemım ttnetten verılen zyxel kablosus modem olmakla beraber o hatayı aldığımdan beri ethernet ışığının yanmadıgını farkettım ama wireless ile tasınabılır pclerden sorunsuz baglanıyorum sorum su kı masaustu pcme hangı yolları ızleyerek tekrar baglantı alabılırım? Yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkürler ..

Arkadaslar yardım lütfen :(

tarkankarabas

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eğer Ethernet kartın on board ise başka bir kart takıp dene. yok eğer on board değilse de başka kart takıp dene :) sonuçta eğer kullandığın kablolar sağlamsa tek sebep Ethernet kartı. bu arada aygıt yöneticisinden Ethernet kartını kaldırmış olma ihtimalin de var. en garantisi mümkünse o modeme ve kabloya bir başka pc takıp dene bağlanırsa sorun kesin senin kartındadır. sonrası kolay zaten

Whiteprince22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saol Tarkan denıcem bu yontemı sonucu paylasırım

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
önce onboard yada harici fark etmez kaldır sistemi yeniden başlat tekrar kur bak sorun devam ederse kabloyu test ettir... en son başka kart dene...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Güç kaynağının kablosunu çekip biraz bekle tekrar tak. Bazen böyle takılmalar oluyor network kartında. Anakart üzerinde elektrik iyice bir gitsin. işe yarayabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bilgisayara format attım internet gelmiyor x isareti var drevir guncel yardim