Et ürünleri nasıl yiyebilirim

ℌasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar et,tavuk çok nadiren yiyorum.Kurban etini bir kaç kere denedim midem bulandı koştum lavaboya direk.Hiç yemiyor değilim kayserili olduğum için mantı,sucuk,pastırma yiyorum mesela ve ince kesilmiş yağsız etsiz iskender falan yerim.16 yaşındayım boyumun uzamasını istiyorum ne gibi öneriler verirsiniz?

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Arkadaşlar et,tavuk çok nadiren yiyorum.Kurban etini bir kaç kere denedim midem bulandı koştum lavaboya direk.Hiç yemiyor değilim kayserili olduğum için mantı,sucuk,pastırma yiyorum mesela ve ince kesilmiş yağsız etsiz iskender falan yerim.16 yaşındayım boyumun uzamasını istiyorum ne gibi öneriler verirsiniz?
Vallaha hocam et ile spesiyal ürünler yapabilirsiniz. (Köfte, vb)
Onun dışında (mevsimi geçti ama) balığın kahverengi kısmı boy uzatır.
Süt ve süt ürünleri biliyorsunuz zaten.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Farklı tarifler, soslar pişirme yöntemleri ve kırmızı ette farklı et türlerini dene. Tavada tavuk yapmakla mangalda yapmaktaki tat farkı gibi.
Balık bulunuyor mu orda bilmiyorum ama varsa balıkta deneyebilirsin.

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Bol sarımsak,soğan,baharatla pişirmen lazım.Bazı etleri bende yiyemiyorum.Hele koyun,keçi acayip kokuyor gibi geliyor.Kötü bir şey ya.Kardeşimde sadece kıyma olarak yer pide,lahmacun,köfte falan öyle yiyebilirsin.Beyaz et daha kolay tavuk o kadar kötü değil balık pek sevmesemde?