Soru Estetik askerliğe engelmidir ?

ZHNunlucky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar merhaba burnumda kırık olabilir ve yamuk burnuma gelen en ufak darbede gözüm doluyor veya çok fazla acıyor hayalimde subaylık var fakat burnumun bana sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum estetik olsam sadece düzeltmek ve kırıkları iyileştirmek için bana sorun çıkartırmı lütfen kessin cevaplar verin tek sorunum bu lütfen

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Arkadaşlar merhaba burnumda kırık olabilir ve yamuk burnuma gelen en ufak darbede gözüm doluyor veya çok fazla acıyor hayalimde subaylık var fakat burnumun bana sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum estetik olsam sadece düzeltmek ve kırıkları iyileştirmek için bana sorun çıkartırmı lütfen kessin cevaplar verin tek sorunum bu lütfen

Burun estetiği askerliğe engel bir durum değildir. Ancak kesin karar muayene sonucu ortaya çıkar, aynı zamanda ameliyat olduğunuzu da ifade etmelisiniz.

Reaksiyon puanı
19,153
Çok abartı olmayacak bir estetik sorun yaratmaz. Zaten bu söylenir orada size.

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
kepkesin cevabı ancak askeri hastaneye gidip muayene olduğunda söylerler :)

Ama anlattığın kadarı ile estetik değil, tıbbi, gerekli bir ameliyat olarak senin durumun gözükmekte, tabi ben doktor değilim. bunu doktorlar ile konuşup halletmelisin ve özel hastaneye gitsen bile mutlaka bir devlet hastanesine de danışmalısın. bazen kalitesiz özel hastanel daha çok para için yalan bile söylerler.