Haber Esra Erol programında yaşanan rezillik

Penetrator God

Doçent
Reaksiyon puanı
541
1643556682828.png

Esra Erol'da programında reyting uğruna 18 yaşındaki genç bir kızın yüzü kendi istememesine rağmen gösterildi, canlı yayında psikolojik şiddete maruz kaldı.

Rızası olmadan genç kız ekranda milyonlarca insanın gözü önünde ısrarla beni göstermeyin dediği halde gösterilmeye devam etti ve ardından sinir krizi geçirdi buna rağmen sunucu Esra Erol tarafından azarlandı.

Akıllara ise geçmişte yasaklanan evlilik programları geldi. Sözde insanlara yardım etme amaçlanan fakat şova dönüştürülen bu tür programlarında yayından kaldırılması tartışılıyor.

Kaynak: https://twitter.com/

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Hemen bir şey yapsınlar ve bu programlar bitsin. Bir daha aynı programları görmememiz için de yasaklasınlar.
Müge anlı ile bunun gibiler resmen insanların üzüntüsü ve sorunu üzerinden para kazanıyorlar. Bir de bazı insanlar bu iyi bir şeymiş gibi seyrediyorlar. Bu hiç doğru ve iyi bir şey değil.
Ayrıca başka insanlara da zararı oluyor. Zaten insanlar ekonomik sorunlar yüzünden mutsuz. Bir de iyi bir şeymiş gibi bu tarz hiç kimseye faydası olmayan programlar var.

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Yaptığını bir marifet sanıyor. En kısa zamanda bu iğrenç programların sonlandırılması dileğiyle.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Esra Erol'da programında reyting uğruna 18 yaşındaki genç bir kızın yüzü kendi istememesine rağmen gösterildi, canlı yayında psikolojik şiddete maruz kaldı.

Rızası olmadan genç kız ekranda milyonlarca insanın gözü önünde ısrarla beni göstermeyin dediği halde gösterilmeye devam etti ve ardından sinir krizi geçirdi buna rağmen sunucu Esra Erol tarafından azarlandı.

Akıllara ise geçmişte yasaklanan evlilik programları geldi. Sözde insanlara yardım etme amaçlanan fakat şova dönüştürülen bu tür programlarında yayından kaldırılması tartışılıyor.

Kaynak: https://twitter.com/
Hiç sevmiyorum bu programları keşke hepsi kapansa diycem ama başka yolla yaparlar