Eskişehir'de Şampiyona Yine İzin Yok!

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Eskişehir'de Eskişehirsporlu taraftarlar her sene olduğu gibi bu senede takımlarının süper lig şampiyonluğunu kutlayan 3 büyük taraftarlarının sevinmesine izin vermedi.

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde toplanan bir grup, takımlarının Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun şampiyon olarak tamamlamasına sevinen Galatasaray taraftarlarına tepki gösterdi.

Galatasaray taraftarlarının araçlarına saldıran ve polisin olay yerine gelmesinin ardından ara sokaklara dağılan yaklaşık 500 kişilik grup, İsmet İnönü Caddesi'nde tekrar bir araya geldi.

Galatasaray aleyhine tezahüratta bulanan grup, Galatasaray Kulubünün bayrağını yaktı. İki Eylül Caddesi'nden Hamamyolu Caddesi'ne kadar yürüyen gruptakiler, daha sonra polis tarafından dağıtıldı.

Kaynak: Lig TV

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
İşte www.forum.kayserispor.org adresinde konuşulanlar

ibrahim_1299 vbmenu_register("postmenu_73894", true); konuyu açmış...Ajans haberlerinden birini kopyalamış altına;

Valla cok iyi yapmıslar keske bizim burda da yapsak...ipini koparan özentiler dısardaydı...

akbey;

varolun be esesliler barınacak yeri yok bunların

Tony;

Helal olsun es-eslilere anti-bizans felsefesini harfiyen yerine getiren nadide şehirlerden biri ESkişehir

Kahrolsun bizans,Yaşasın Anadolu felsefesi

Ambro38;

Helali hos olsun yarin elin gavurlari türkiye milli takimini yenip memleketin dört kösesinde eglence yapsa nasil olur? Aynisi bunun icinde gecerli. Zamaninda Leedslileri öldüren kimdi aceba
Helal Eses zaten bildim bileli sempati duymusumdur insallah süperligede cikarlar
bu arada aldigimiz kupadan sonra bu denli tek tarafli düzenden dolayi vallahi anadolu takimlari kendilerince lig kursalar süper olur resmen sogudum bu düzenden ya.
Anadolu uyaniyor!!! Helal olsun bugün bayraklar yarin baska seyler anladin sen onu ;)

BÖRTECINE38;

ıste Es Es ı Buyüzden Cok Takdır Edıyorum Helall Olsun Eskısehırsporlulara Hersene Bızanslılara Eskısehırı Dar Edıyorlar Busenede Eskısehır Topraklarında Bızansa Sevınc Yasatmamıslar Bravo Es Es Taraftaı Devam Böyle ,ınsallah Tüm Anadolu Sehırlerımız Bırgün Bu Bılınce Sahıp Olurda Topraklarında Bızans Yalakalarına Göz Actırmazlar .

AdemDolgun;

ES ES bir ANADOLU takiminin istanbul takimlarina kafa tutmus ilk klup diyebiliriz ve bu ANADOLU takimi ve bu cizgisinide sürdürmektededir tebrikler ES ES

Mali1001;

valla eskiden olsa kayseridede korna seslerinden uyuyamazdık.dün çok sakindi.meydan nasıldı bilmiyorum

eses tebrikler

oNur38;

dün meydanda toplanmıştı şerefsizler sivas caddesi falan hep kalabalıktı özentilerle bizimde eses liler gibi yapmamız lazımdı

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:D çok ko0mik bir tutum eskişehirlilere allah yardım etsin gsli fb li olmak orda sorun gibi yaşayacağım son şehir bundan böyle :D :D bir kere gelmiştim hoşuma gitmişti gerçi jetler rahat durmuyordu ama :* neyse size başarılar

BU ARADA MAVİ MAVİ MASMAVİİİİİ ADANADEMİRSPOR ;)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
dead_ghost dedi ki:
:D çok ko0mik bir tutum eskişehirlilere allah yardım etsin gsli fb li olmak orda sorun gibi yaşayacağım son şehir bundan böyle :D :D bir kere gelmiştim hoşuma gitmişti gerçi jetler rahat durmuyordu ama :* neyse size başarılar

BU ARADA MAVİ MAVİ MASMAVİİİİİ ADANADEMİRSPOR ;)

Teşekkürler kardeşim.Aramıza tez zamanda dönmeniz dileği ile ADS ;)

Gençlerbirliği OFTAŞ'ı maçının ardından sokaklara çıkan Eskişehirsporlu taraftarlar, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak amacıyla sokaklarda araçlarla korna çalıp tur atmak isteyenlere tepki gösterdi. Es-Es taraftarları, sokakta karşılaştığı Galatasaray taraftarlarının ellerindeki sarı-kırmızı renkteki bayrakları alıp yaktı.

Bazı araçlara zarar veren Eskişehirsporlu taraftarın üzerine polisler zaman zaman biber gazı sıktı. Geç saatlere kadar sokaklarda ‘En büyük Eskişehir’ diye bağıran taraftarlar Galatasarlıların şampiyonluk zaferini kutlamasına izin vermedi.

hürriyet.com.tr

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Dönüyoruz az kaldı ;) bu sene olmayacak ama karşılaşamıcaz sanırım.eskişehir 1 lige çıkacak biz bank asyaya.adanasporda çıkarsa ki şansı var çok güzel olacak adana yaa B)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
dead_ghost dedi ki:

Dönüyoruz az kaldı ;) bu sene olmayacak ama karşılaşamıcaz sanırım.eskişehir 1 lige çıkacak biz bank asyaya.adanasporda çıkarsa ki şansı var çok güzel olacak adana yaa B)

Zamanında UEFA'da İnter Milan'a 6 atmışsınız.O maçı herkez anlatır.Bizim'de Sevilla efsanemiz var :) CNN TURK belgeselini filan yapmıştı.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
dnzz dedi ki:
çok doğru bir söylem.kendilerini büyük statüsüne sokmak isteyenlerin,taraftar olarak adlarının söz edilmesini isteyenlerin yaptığını düşündüğüm bir olay.

adamlar koskoca bir sezon boyu Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi iki takımın önünde şampiyon olmuşlar.istedikleri yerde kutlarlar.eğer Beşiktaş şampiyon olsaydı bende istediğim yerde kutlardım.bikaçtane kendini bilmez taraftarlık yaptığını sanmış.

aynı bursaspor taraftarı! :) .

artık birinci lige çıkabilirlerse birde sahada görelim bakalım neler yapıyolar ;) ;) ;)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
yer6 dedi ki:
dnzz dedi ki:
çok doğru bir söylem.kendilerini büyük statüsüne sokmak isteyenlerin,taraftar olarak adlarının söz edilmesini isteyenlerin yaptığını düşündüğüm bir olay.

adamlar koskoca bir sezon boyu Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi iki takımın önünde şampiyon olmuşlar.istedikleri yerde kutlarlar.eğer Beşiktaş şampiyon olsaydı bende istediğim yerde kutlardım.bikaçtane kendini bilmez taraftarlık yaptığını sanmış.

aynı bursaspor taraftarı! :) .

artık birinci lige çıkabilirlerse birde sahada görelim bakalım neler yapıyolar ;) ;) ;)

Eskişehir hakkında beyninizde zerre kadar bir bilgi olmadığı laflarınızdan belli.Zamanında sahada görmüştük kimlerin neler yapabildiklerini.3 büyüklerin 3 büyük olduğunu aklına getiren takım Eskişehirspor.O günden sonra nedense birdaha kendimizi toplarlayamadık.Amigo Orhan'ımızı daha Es-Es dışında taraftar yokken,taraftarlık anlayışı yokken Uefa maçlarında kendi elleri ile çağıran kim?Bi araştır.Kimde 1970 li yıllarda bir kamyon kasası dolusu bayan taraftar var?Hangi takımın bayan tarafarı kamyon kasası kiralayıp deplasmana gider?Bu konu hakkında yazılmış onlarca kitap var.Bu sözünde kime ait olduğunu bul bakalım."Sen yeni nesili bizanslı yetiştirirsen,şampiyon oldu diye çıkıp sevinirsen,onlar için lig tv alırsan,adamların formasını alırsan,adamlar 250 milyon dolar borcu varken bile şampiyon olur" Önce kendinizden başlayınız gerçek taraftar kim diye sorgulamaya.Daha beyninde biraz olsun taraftarlık ruhu yok,gelip Eskişehirspora çamur atmaya hakkın yok!O Süper Lige çıktığımız zaman sahada görmeye gelirsin bizi Eskişehire dostum ;)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
yaa şimdi okadar holigansınki hemen saldırmaya başlamışsın.yok beyninde bilmem ne yok ,yok beynin almaz araştır falan...

bu kadar sinirli olma yaa.Türkiyenin en büyük taraftarı olabilirsin.hatta yazdıklarına göre sizin taraftar dünyanın en büyüğü :) .benim taraftarınızın büyüküğüne falan bir sözüm olmadı farkındaysan.senin beynin bunu algılamıştır ama olsun hatırlatıyım. :)
benim iddam şudurki,eğer şampiyon olduysan kutlamanı yaparsın.yani sen onlara sataştın kutlattırmadın.dayak attın vs vs...ne olcak peki?büyük taraftarlığın dahada mı büyüğücek?

zamanının dünyanın en büyük takımı diye takdim ettiğin eskişehirspor ülkemizde belirli bir yere sahipMİŞ.aynı zamanın göztepesi gibi.ama sende kendine bir sor bakalım BÜYÜK TAKIM YOK OLURMU? YADA EDİLİRMİ?

eğer yok olduysanız ki bilmem kaç yıldır bizim cirit attığımız(Beşiktaş),birçok takımın geldiği geçtiği bu ligde yok oluyosanız büyük TAKIM değilsinizdir ozaman bana gelipte es-es şöle böyle deme.yok eğer yok olmadık yok edildik diyosanız ozamanda "büyük takım" hiç olmamışsınız demektir.

taraftarınızın büyüklüğüne lafım yok :) .görebiliyorum :)

artık gelip 5 tanemi atarsınız bize bilmem ama lige eğer çıkabilirseniz söz izlerim sizin takımı.nerden izlerim biliyomusun?hani lig tv alma falan diyosun ya ordan.çünkü eğer lig tv ve onun statüsünde bir kurum olmazsa belirli kulüpler hariç(bu kulüpler arasında es-es yok) kulüpler ayakta duramaz...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Lig TV de neden izliyorsun yaa gel stadyumdan izle güzel kardeşim.Burası Sivas değil elini kolunu sallaya sallaya gs-fb bayraklarıyla şampiyonluk kutlayasın.Bizasa başkaldırışın-Anadolu takımlarının kalesi burası.Bırak kutlamayı,bu şehirde dükkanında forma satamazsın 3 büyüklere ait.Tepene yıkarlar özene-bezene hazırladığın dükkanını.BKZ.Eskişehir'de Fenerium açılma vakası.Birçok takımın geldiği geçtiği bu ligde yok oluyosanız büyük TAKIM değilsinizdir ozaman bana gelipte es-es şöle böyle deme.lafın herşeyi anlatıyor zaten.BKZ.ES-ES BKZ.VESTEL MANİSA BKZ.ZONGULDAK.BKZ GÖZ-GÖZ BKZ.ADANASPOR .Belki kafanda birşeyler şekillenmiştir güzel kardeşim...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
TuningMert dedi ki:
Lig TV de neden izliyorsun yaa gel stadyumdan izle güzel kardeşim.Burası Sivas değil elini kolunu sallaya sallaya gs-fb bayraklarıyla şampiyonluk kutlayasın.Bizasa başkaldırışın-Anadolu takımlarının kalesi burası.Bırak kutlamayı,bu şehirde dükkanında forma satamazsın 3 büyüklere ait.Tepene yıkarlar özene-bezene hazırladığın dükkanını.BKZ.Eskişehir'de Fenerium açılma vakası.Birçok takımın geldiği geçtiği bu ligde yok oluyosanız büyük TAKIM değilsinizdir ozaman bana gelipte es-es şöle böyle deme.lafın herşeyi anlatıyor zaten.BKZ.ES-ES BKZ.VESTEL MANİSA BKZ.ZONGULDAK.BKZ GÖZ-GÖZ BKZ.ADANASPOR .Belki kafanda birşeyler şekillenmiştir güzel kardeşim...
bak böyle konuş bende bilgileniyim canım feda.ama sen demişsinki beyninde bişe yok falan filan...
ikimizde aynı şeyi söylüyoruz.ama sen benim dediğime bakmaya yanaşmıyan bir tavır sergiliyosun.

diyelimki feneryum u bombaladınız atomlarına ayırdınız.tamam ama bu ne kazandırdı?yani bunun amacı ne?bizans diyosun ama ben anlamıyorum.istanbul takımı diyemi bizans lafı geçiyo konuşmalarda?ayrıca ben söylediğim şeyin doğru olduğunu düşünüyorum.eğer büyükseniz sizi bitiremezler.ama geçelim tüm bunları.sen bana bu iki sorunun cevabını açıklarsan belki bikaç şey daha öğrenmiş olurum.

eğer feneryum yıkıyosanız,3 büyük takım forması sattırmıyosanız siz oldukça şöminist insanlarsınız.yani güzel birşey(diyelim).ozaman sizin bakkallarınızda coca cola yoktur.hayatında içmemişsindir.kullandığın bilgisayar türk yapımıdır.özellikle nickin çok güzel."tuning" kelimesi tam bir Türk,bir anadolu insanı için uygun bir kelime.sen araba kullanıyosan kesin markası Anadol dur.

burda yazdıklarımın tamamının cevabına ewet dersen ben gerçektende utanırım.çünkü sen bir Türk olarak anadolu insanı olarak beni geçmişsindir.ama hayır diyosan ve o soruları açıklamassan yaptığınız holiganlıktır bunuda sen kabul edersin sanırım.bilgilendirmen için şimdiden teşekkür ederim...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yer6 dedi ki:
TuningMert dedi ki:
bak böyle konuş bende bilgileniyim canım feda.ama sen demişsinki beyninde bişe yok falan filan...
ikimizde aynı şeyi söylüyoruz.ama sen benim dediğime bakmaya yanaşmıyan bir tavır sergiliyosun.

diyelimki feneryum u bombaladınız atomlarına ayırdınız.tamam ama bu ne kazandırdı?yani bunun amacı ne?bizans diyosun ama ben anlamıyorum.istanbul takımı diyemi bizans lafı geçiyo konuşmalarda?ayrıca ben söylediğim şeyin doğru olduğunu düşünüyorum.eğer büyükseniz sizi bitiremezler.ama geçelim tüm bunları.sen bana bu iki sorunun cevabını açıklarsan belki bikaç şey daha öğrenmiş olurum.

eğer feneryum yıkıyosanız,3 büyük takım forması sattırmıyosanız siz oldukça şöminist insanlarsınız.yani güzel birşey(diyelim).ozaman sizin bakkallarınızda coca cola yoktur.hayatında içmemişsindir.kullandığın bilgisayar türk yapımıdır.özellikle nickin çok güzel."tuning" kelimesi tam bir Türk,bir anadolu insanı için uygun bir kelime.sen araba kullanıyosan kesin markası Anadol dur.

burda yazdıklarımın tamamının cevabına ewet dersen ben gerçektende utanırım.çünkü sen bir Türk olarak anadolu insanı olarak beni geçmişsindir.ama hayır diyosan ve o soruları açıklamassan yaptığınız holiganlıktır bunuda sen kabul edersin sanırım.bilgilendirmen için şimdiden teşekkür ederim...

mert yer6 haklı bence madem sadece es-es madem yerli malı olayı var sizde ispatla cola turka içtiğini :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
1-Fenerium'a saldırmamız Eskişehirspor'un halen ölmediğini,bu şehirde Bizans takımlarına (İstanbul) yer olmadığını belirtir.

2-Anadolu insanı kullandığım bilgisayarı,coca colayı,nickimdeki ingilizce modifiye kelimesini birbirine nasıl bağladığını halen düşünmekteyim.Kullandığım araba Türk değil Japon yapımı.

3-Yazdıklarım umarım içine çektiğin kolonya buharı gibi gelmiştir,gelmemiş ise biraz kitap okumalı,geçmiş futbol tarihimizi araştırmalısın...

Sağlıcakla kal.

Shadow1243 dedi ki:
Sen kimsin ki ?Hepsini atacaksın içeri!

Ne diyorsun dostum sen?

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Eskişehirspor un halen ölmediğini göstermek amaçlı ülke mallarına zarar veriyosunuz.oldukça başarılı bi yöntem.ikinci madde olarak yazdığın şeyi şöyle açıklıyım:hani kendi mekanında(eskişehir) başka takıma tahammülün yok ya.ozaman kendi mekanında(Türkiye) farklı ülkelerin herhangi birşeyine tahammülün yoktur demek istedim.

ayrıca söylediğin "...bizans takımlarına(İstanbul)..." bu şeyden sonra diyebilceğim hiçbirşey kalmadı.ama ben senin gibi beynin almaz falan filan demiycem.1453'TEN BUYANA İSTANBUL TÜRKLERİN ELİNDEDİR.sen daha bunu bikmiyosun gelmiş bana bişeyler öğretmeye çalışıyosun.

dünyanın en büyük takımı ve taraftarına sahip eskişehir e çıkabilirse süper lig imizde başarılar.umarım avaraj takımı olmaz...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bak dostum.Böyle devam edersek bu tartışmada uzar,bizde uzarız.Bende dünyanın en büyük takımının süper lig de averaj takımı olmamasını diliyorum.Sağlıcaklar

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
birinci olsaydı kıtlasaydı digerleri kutluyoya