Eski Telefonundan Bıkan Adam

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Asus zenfone 5 telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Alacağım telefon beni 1-2 yıl idare edebilmeli. Yani şarj olsun Özellik Olsun (Oyun oynayabileyim, Güzel fotoğraflar çekebileiym, Uzun şarj Ömürlü olsun ve fiyatı uygun olsun)
Yeni çıkacak olan telefonlardan Sony Xperia M5 hoşuma gitti performansı nasıl olur. Yada bu ve bunun gibi telefon önerilerinizi bekliyorum.

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bütçeni belirtirsen yardımcı olabilirim :)

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 senedir iPhone 5S kulanıyorum hiç sorunum yok uzun yıllar Android kullandım 2 senede bir değiştirmek zorunda kalıyodum ama şuan iPhone'da hiç sorunum yok bence alabiliyosan 5S veya üst model al

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2000 TL civarına kadar bütçe kullanabilirim.

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Daha önce İphone kullanmadım o konuda biraz tereddütlüyüm.

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet Doğru dedin 5s ekranı küçük 5 inç- 5,5 inç olsun isterim telefonumun. Lg den ziyade Sony nin telefonları beni ayrı cezbediyor.

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Evet Doğru dedin 5s ekranı küçük 5 inç- 5,5 inç olsun isterim telefonumun. Lg den ziyade Sony nin telefonları beni ayrı cezbediyor.
Sony telefonları hoşunuza gidiyorsa Xperia Z3 cihazını almanızı tavsiye ederim sizi uzun süre götürecektir :)

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim, fakat en çok merak ettiğim şu yeni çıkacak olan M5 modeli var bunu hakkında bilgi sahibi misin ona göre kıyaslayabilir misin ? :D

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Teşekkür ederim, fakat en çok merak ettiğim şu yeni çıkacak olan M5 modeli var bunu hakkında bilgi sahibi misin ona göre kıyaslayabilir misin ? :D
maalesef değilim ancak aceleniz yoksa bekleyip Almayı düşündüğün modelleri özelliklkerini inceleyerek en uygun olanını almanız daha mantıklı diye düşünüyorum :)

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
m5 ilk tercihim olur ekim sonunda çıkıyormuş sanırım. bekleyeceğiz biraz daha. araştırmaya devam.