Eski sisteme tavsiye lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
merhaba arkadaşlar
elimin altinda 2008 veya 2009da aldigim bi sistem var, online oyun oynamak icin kullaniyorum sadece. ama artik baya canim sıkılıyor en dandik oyunlari bile low oynuyorum. ekran karti alacagim, sistemi yenileyip para harcamak istemiyorum, sistem su

intel pentium e5300
4 gb ddr2 ram
500 gb sata hdd
ati radeon hd 4350
300w psu
anakart: foxconn g31mxp

ekran kartı yanına psu da alicam buyuk ihtimal, onada bir oneri alirim. tesekkurler, bu arada yeni nesil dx11 128 bit mi eski nesil dx10.1 256 bitmi alayim, yeni nesilin cekirdrk hizi framei felan daha yuksek. telefonla yazdım kusura bakmayın.

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bütçe ne kadar hocam ? ona göre bi psu+ekran kartı tavsiyesi yapayım

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
400 civari

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir şeyden çakmıyorsun, insanları neden yanlış yönlendiriyorsun
2800 tane mesajı var 1 konu açmış 1 tane adam cevap yazmış bizde yardımcı olalım dedik bay bilmişe..
e madem çok biliyorsun o zaman soru sorma senin gibi zihniyetler ülkeyi 50sene geriye götürür bu benim fikrim alırsın veya almassın beni ilgilendirmez çokta tınnnnnn

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
300 W Psu iyi bir ekran kartı için yetersizdir.Ayrıca anakartınız DDR2 destekli.Eğer iyi bir sistem kurmayı düşünüyorsanız sistemi toptan yenilemenizi öneririm. PSU yetersiz Ram DDR2 İşlemci de çok iyi değil.Tek kullanılabilir HDD gibi duruyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Islemci'de iyi bir ekran karti icin cok yavas. 2GB Ekran karti'nin pek faydasi olmayacaktir, cünkü islemci darbogaz eder iyi bir ekran kartini. Bana sorarsan [MENTION=264936]Webkurum[/MENTION] arkadasimin da dedigi gibi sistemi toptan yenilemeni öneririm.

caddacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar
elimin altinda 2008 veya 2009da aldigim bi sistem var, online oyun oynamak icin kullaniyorum sadece. ama artik baya canim sıkılıyor en dandik oyunlari bile low oynuyorum. ekran karti alacagim, sistemi yenileyip para harcamak istemiyorum, sistem su

intel pentium e5300
4 gb ddr2 ram
500 gb sata hdd
ati radeon hd 4350
300w psu
anakart: foxconn g31mxp

ekran kartı yanına psu da alicam buyuk ihtimal, onada bir oneri alirim. tesekkurler, bu arada yeni nesil dx11 128 bit mi eski nesil dx10.1 256 bitmi alayim, yeni nesilin cekirdrk hizi framei felan daha yuksek. telefonla yazdım kusura bakmayın.

ekran kartına ben talip olabilirim. (eğer yeni kart aldıysan.)