Eski psikolojiye dönmek...

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Var mıdır bir yolu bunun....Var mıdır yaşadığımız o güzel günleri geri döndürmenin...Çünkü şu an eski psiklojimden eser yok gibi...Ama ben geri istiyorum yapamıyorum..Belki yaşayan vardır ya...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yok, dünyanın herhangi bir zamanında olmayacak. Çünkü sen de eski sen değilsin. Ne zamanı ne de kendini geri alamazsın. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsan önerim bundan sonra o güzel anları yeniden yakaladığında tadını çıkar. :)

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Yok, dünyanın herhangi bir zamanında olmayacak. Çünkü sen de eski sen değilsin. Ne zamanı ne de kendini geri alamazsın. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsan önerim bundan sonra o güzel anları yeniden yakaladığında tadını çıkar. :)
Yine de denerim abi...

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Yarın her zaman bugüne dönmek isteyeceksin.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Artık geçmişe değil geleceğe odaklanmamız gerekiyor. Geleceğe uyum sağlamamız şart.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Yaşadıkça değişiyoruz. Her şey aynı kalmıyor yarım kalan şeyler var.

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Geçmişteki güzel günlere dönsen de artık eski tadı olmayacak ki, çünkü bir sonu olduğunu biliyor olacaksın. Geçmişe dönmek yerine yarınını güzelleştir.

mrdeltoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ben de merak ediyorum bunu, eskiden çok mutluydum hiç kimseyi umursamazdım. İnsan büyüdükçe anlıyor yaptığı yanlışları ve geri dönüşü olmayan bir yola giriyor. Şu hayattaki en önemli şey mutluluk arkadaşlar, mutlu olun, sizi ne mutlu edecekse onu yapın, benim gibi olmayın, gençliğinizi yaşayın.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Çünkü korkuyorum...Çok korkuyorum..

---- Mesajlar birleştirildi ----

Böyle olmamalı...Her insan mutlu olmayı hak etmeli....

Son düzenleme:

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Var mıdır bir yolu bunun....Var mıdır yaşadığımız o güzel günleri geri döndürmenin...Çünkü şu an eski psiklojimden eser yok gibi...Ama ben geri istiyorum yapamıyorum..Belki yaşayan vardır ya...

Paulo Coelho nun Simyacı Kitabını okudunuzmu... Hayatta mutluluğa ulaşmak için okunması gereken bir kitap bence onu okuyun bazı cevapları alıcaksınız

Reaksiyon puanı
5,171
Bizim @by efsane de ne cevherler varmış yav:D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Çünkü korkuyorum...Çok korkuyorum..

Böyle olmamalı...Her insan mutlu olmayı hak etmeli....

Herkes en ufak şeyden mutsuzluk triplerine giriyor yav. Bu insanlar ne yaşıyor anlamıyorum.

Benim hayatımda herkes gibi sıkıntılı geçti ama hep daha kötü hayatlar ile avundum. Ve çevreme hep pozitif biri oldum. Bence bunu sende denemelisin ve hayatın tadını çıkarmalısın.

Son düzenleme:

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
İlginç bir düşünce. Şu anki halinizle mutlu olmaya çalışın.. eskiyi düşünmenize gerek yok. Herkes küçüklüğünü özler.

mrdeltoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu sistem ye, uyu, çalış, tekrar et tarzı bir şey olmuş.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Açıkçası ben geçmişten pek fayda bulamadım. Az günümüze geldim. Geçmişte takılı kalsaydım ohoo.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
eskiden yaptığım şeyler odaya kapanmak bilgisayarın başında oyun ve korku filmiydi...(%90) Şimdi çokk az yapabiliyorum ve mutlu değilim o zaman az çok mutluydum...Dışarı çıkmaya işe başlayınca böyle tuhaf gelmeye başladı şehrin her tarafını gezdim iş GEREĞİ vs insanları daha çok tanıyınca daha çok kötü oldum zaman geçtikçe kötü oldum...Şimdi ise tüm hisler gitti..Hissetmiyorum..