Yardım Eski ölü tableti canlandırma

Sananekral60

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar çok eski bir tabletim var ama ne yazıkki artık ömrü bitti ve artık çalışmıyor onu yeniden canlandırmam çok süper olur lütfen yardım edin

Samsung galaxy tab4
2015-2022?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
19,151
Yani bu saatten sonra format ve batarya değişiminden başka aklıma hiç birşey gelmiyor. Laptop falan olsa hani bi nebze yardım ederdimde.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Format at sat gitsin. Bende de Tab 2 var sensörü çatlak ve sadece şarjda çalışıyor. Hiç uğraşmıyom ilan açtım ucuzundan satıyorum. Tamirci felan denk gelirse alsın.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Eğer çalışıyorsa ben 3. ekran olarak kullanıyorum. Hep şarjda olduğu içinde sıkıntı çıkmıyor deneyebilirsiniz.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Nabıyon bilgisayara mı bağlıyon? Anlat değerli bilgilerinden bizede. :D
Gayet basit. Bir çok uygulama var internette. Ben spaceDesk kullanıyorum. Bilgisayara ve tabletinize yüklüyorsunuz. Sonra iki cihazı aynı internete bağladığınızda zaten tabletinizde bilgisayarınızın adını ve ip sini görüp tıkladığınızda bağlanmış oluyor. Windowsun kendi ekran ayarlarından sanki bir monitörmüş gibi algılandığı için ayarlarını yapabiliyorsunuz.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Gayet basit. Bir çok uygulama var internette. Ben spaceDesk kullanıyorum. Bilgisayara ve tabletinize yüklüyorsunuz. Sonra iki cihazı aynı internete bağladığınızda zaten tabletinizde bilgisayarınızın adını ve ip sini görüp tıkladığınızda bağlanmış oluyor. Windowsun kendi ekran ayarlarından sanki bir monitörmüş gibi algılandığı için ayarlarını yapabiliyorsunuz.
Hadi bee şaka olmalı
kablosuz bağlantıyla modeme bağlıyoz ve sonra ip cart curt ve görüntü geliyor mu?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
Dalga geçtiğinizi var sayıyorum. Sizin bilmemenizin imkanı yok :D
Şimdi öğrendim teknik konuda bilmediğim varsa sorarım ne dalgası?
Sörf mü yapıyoruz hojam?
Dalgalar boy boy
Yapmayınız goy goy :D shshdhshd