Nightwalker
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar 99 senesinde ilk bilgisayar aldığımda yanında Gravis Blackhawk marka bir Joystick hediye etmişlerdi. Eski bilgisayarımda F-15, Eurofighter Typhoon gibi oyunlarda epey vakit harcamıştım (Hey gidi günler hey...) :mrgreen: Sonra bilgisayar değiştirdim kaç sefer, eski joystickte bodrumda yerini almış yatıyordu. Bu günlerde HAWX oynayasım tuttu, gamepad felan oynuyordum, ama sonradan eski joystick aklıma geldi, bodrumdan çıkardım. Yeni bilgisayara takmaya kalktığımda ise bağlantı ucunun farklı olduğunu anladım, 15 pinlik bir uçtu, işte sorun burda, bu 15 pinlik ucu USBye çevirecek bi converter arıyorum, amazon.com da felan buldum ama herhangi bir Türk sitesinde ne yazık ki rastlayamadım. Bulduğum bir tanede 40küsür fiyatlı, şu adreste. Eski Microsoft Sidewinder serilerinde de bu 15 pinlik ucu kullandığını öğrendim. Acaba daha uygun fiyatlı 10-15 tl lik bir converter arıyorum, olmazsa kabloyu parçalayıp kendim USB uca bağlamayı deneyeceğim. Ankara'da oturuyorum. Bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
Aradığım şey:
Joystickimde bu:
Aradığım şey:

Joystickimde bu: