S
Shiftdelete.Net
SDN Okuru
Son düzenleme:
uydurma troll-sheeple Apple=skandallar... skandal kelimesinin eş anlamlısı Apple'dır... sheeple botlara bunu anlatamazsın... sende anlayamıyorsun...Mantıklı ama saçma adam'ın hızını sen niye kesiyorsun. Gerçi Anroid tarafı kısıtlanmasa bile kendiliğinden şişiyor.
Bununla ilgili pek çok siteden ve yabancı forumlardan bilgi topladım. Apple pazarlama taktiği şöyle eskiyen cihaza güncelleme geldikçe İşlemci şişiyor, bunun yanı sıra 500 ŞARJ döngüsü diye birşey varmış her 500 kademede batarya %20 üretkenliğini kaybediyor. Kısaca 1200 mh bataryanız varsa 2 yılın sonunda ( standart kullanıma bağlı ) 1000 mh düşüyor. Aynı zamanda bu düşüş işlemci hızınıda belirli seviyelere indiriyor. Şuan İphone 6 cihaz kullanıyorum. Battery Life programı ile bataryamın durumuna baktığımda %44 gibi bir puanlama aldım buda rezalet demekİşlemci hızımda buna bağlı olarak 1400 mhz olması gerekirken 600 larda filandı. En kısa zamanda batarya değişmem gerek olduğunu öğrendim.
uydurma troll-sheeple Apple=skandallar... skandal kelimesinin eş anlamlısı Apple'dır... sheeple botlara bunu anlatamazsın... sende anlayamıyorsun...
O kadarda değil yarısı falan değilmişbak güzel kardeşim bu forumda benden çok Android telefon kullanan yoktur. Her üst düzey cihazı da kullandım şuan hatta şuan Huawei Mate 10 var. Android belli bir zaman sonra 5-6 ay gibi ilk günki stabilitesini kaybediyor.
S7 edge 3 ay kullandım cihaz kasım kasım kasılıyordu. İphone 7'ye geçtim pil'de kayıp yaşadım ama hız da sorun olmadı ta ki İos 11'e kadar. Sattım Mate 10 aldım şimdilik sorun yok dostum ama Android şisiyor şunu kabul edin İos'da artık eski İos değil şu kıt kafanıza sokun şunları ya ama Android hala İos'un yarısı bile değil özgürlük falan yalan.
sallamandan belli ios-botu olduğun bende hiç kasmayan ZTE marka akıllı telefon vede öncesi 7" ekranlı tablette netbookta kasmadı sen kasan telefonları uyduruyorsun...bak güzel kardeşim bu forumda benden çok Android telefon kullanan yoktur. Her üst düzey cihazı da kullandım şuan hatta şuan Huawei Mate 10 var. Android belli bir zaman sonra 5-6 ay gibi ilk günki stabilitesini kaybediyor.
S7 edge 3 ay kullandım cihaz kasım kasım kasılıyordu. İphone 7'ye geçtim pil'de kayıp yaşadım ama hız da sorun olmadı ta ki İos 11'e kadar. Sattım Mate 10 aldım şimdilik sorun yok dostum ama Android şisiyor şunu kabul edin İos'da artık eski İos değil şu kıt kafanıza sokun şunları ya ama Android hala İos'un yarısı bile değil özgürlük falan yalan.
İos 10 da böyle bir şey yoktu pil ömrü uzasın diye performansı kısıtlamak çok mantıksız pil eskidiyse değiştirinde 2 yıl önceki cihazın pili çok çabuk bozulmaz eğer cihazınız çok erken kapanıyorsa çok hızlı düşüş varsa değiştirin aksi takdirde sorun yoksa boşuna bu tuzağa gelmeyin
Bunu anlatmak istemiştim şuan batarya kapasitesi 700 mh buda %39’a tekamül ediyormuş sıfır batarya ile çözüme kavuşmuş oluyorsunuz yepyeni bir iphone 6’nız oluyor