Soru Eski erkek arkadaş hakkında?

osenolsanbari12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bunu burada sormak biraz garip biliyorum ama erkekle bir kızın düşüncesi farklı olduğu için size sormak istedim.Benim 3 yıllık bir ilişkim oldu fakat 1 senedir ayrıyız.Bu 1 sene içinde bana git gel yaparak tekrardan sağolsun kendini hatırlattı.En son görüşmemizde beni sevmediğini,istemediğini dolaylı yoldan söyledi.Konuşsak bile ayda 1 hatta haftada 1 olacağını söyledi.Tabikide çok üzüldüm hesaplarımı kapatıp gitcektim ya da engellicektim ama biraz düşündüm ve engellersem yada hesapları kaparsam depresyonda olduğumu düşünür diye geri çekildim.Çoğu insan sessiz kal,ortalıktan kaybol diyor.Gerçekten öyle mi yapmak gerek? Bana en son konuşmamızda onu sevdiğimi söyledim bana 1 sene sonra tekrar bir düşün düşüncelerin değişecek mi dedi.Bildiğiniz sevme dedi yani.Gerçekten böyle birini nasıl geri döndürmesem bile merak ettirebilirim ortalıktan kaybolmak derken instagrama girsemde birşey paylaşmıyorum zaten.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,616
Sessiz kal,hiçbir mesaj atma,onun hesaplarını takipten çıkar. Seni seviyor olsaydı, zaten ayrılmazdı.