LosCanarias
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Tarihçe : VideoCrypt, mantık olarak analog yayınların sinyallerini bozarak, smart kart kullanılarak erişilebilen bir analog yayın şifreleme sistemidir.1989 yılında News Datacom tarafından tanıtılmış ve ilk zamanlarda Sky Digital tarafından kullanılmıştır.
Bu sistemi Kudelski Group 1989 yılında geliştirmiş.Adını Nagravision Video Scrambling / Syster koymuşlardır.Bugüne kadar ''1-2 ve s'' olmak üzere 3 aşamadan geçmiştir.Türkiye'nin bu titreyen,çizgili ekranla tanışması 1993'de Cine5'in kurulmasıyla başlar.Daha sonra bu sistemi bir ara Teleon'da kullanmıştır.
Şu an bilgisayarımızdan bir analog yayın yapmamız mümkün olmayabilir.
İlk Olarak Nero'nun Nero Video 2015 adlı programı bilgisayarımıza kuruyoruz
Bu programı kurduktan sonra programı açıp,seçili video klibimizi video çizelgesinin üstüne bırakıyoruz
Daha sonra efekt paletine gelip.4 adım uyguluyoruz 3 efekt seçiyoruz
ADIM 1 İlk olarak Renkli şeritleri seçiyoruz seviyesini 50 yapıyoruz
ADIM 2 Pozlamayı 0 yapıyoruz
ADIM 3 Renk,Doygunluk,Işık Bölümü gelip
Renk : -180 ile +180 derece arasında kalan değeri -170 yapıp ibreyi sola çekiyoruz.
Doygunluk : -100 ile +100 derece arasında kalan değeri -95 yapıp ibreyi sola çekiyoruz.
Işık : -100 ile +100 arasındadır eğer videonuz aşırı aydınlıksa ibreyi sağa çekip -5 veya -10 yapabilirsiniz.Normal bir video için 0 önerilir
Ve Şimdi Youtube yüklediğim.Bir videoyu sizle paylaşıyorum.Orjinal görüntü Katy Perry'nin This How We Do klibine ait
fakat ses dezenformasyonunuda Audacity programı aracılığı ile yapabilirsiniz.Ve movie maker'da senkronize edebilirsiniz.
[video=youtube;2tHuwOl0nEY]https://www.youtube.com/watch?v=2tHuwOl0nEY[/video]
Bu sistemi Kudelski Group 1989 yılında geliştirmiş.Adını Nagravision Video Scrambling / Syster koymuşlardır.Bugüne kadar ''1-2 ve s'' olmak üzere 3 aşamadan geçmiştir.Türkiye'nin bu titreyen,çizgili ekranla tanışması 1993'de Cine5'in kurulmasıyla başlar.Daha sonra bu sistemi bir ara Teleon'da kullanmıştır.
Şu an bilgisayarımızdan bir analog yayın yapmamız mümkün olmayabilir.
İlk Olarak Nero'nun Nero Video 2015 adlı programı bilgisayarımıza kuruyoruz
Bu programı kurduktan sonra programı açıp,seçili video klibimizi video çizelgesinin üstüne bırakıyoruz

Daha sonra efekt paletine gelip.4 adım uyguluyoruz 3 efekt seçiyoruz
ADIM 1 İlk olarak Renkli şeritleri seçiyoruz seviyesini 50 yapıyoruz
ADIM 2 Pozlamayı 0 yapıyoruz
ADIM 3 Renk,Doygunluk,Işık Bölümü gelip
Renk : -180 ile +180 derece arasında kalan değeri -170 yapıp ibreyi sola çekiyoruz.
Doygunluk : -100 ile +100 derece arasında kalan değeri -95 yapıp ibreyi sola çekiyoruz.
Işık : -100 ile +100 arasındadır eğer videonuz aşırı aydınlıksa ibreyi sağa çekip -5 veya -10 yapabilirsiniz.Normal bir video için 0 önerilir

Ve Şimdi Youtube yüklediğim.Bir videoyu sizle paylaşıyorum.Orjinal görüntü Katy Perry'nin This How We Do klibine ait
fakat ses dezenformasyonunuda Audacity programı aracılığı ile yapabilirsiniz.Ve movie maker'da senkronize edebilirsiniz.
[video=youtube;2tHuwOl0nEY]https://www.youtube.com/watch?v=2tHuwOl0nEY[/video]